2019-10-16 05:28

Corina Chiriac: Fetelor, bărbaţii preferă sânii mici şi naturali! “Micul Paris” abundă de exponate din specia “piţiponcus siliconarum”

 |  18:27

Mai degrabă păpuşi gonflabile decât femei în carne şi oase pot ficonsiderate unele dintre reprezentantele sexului frumos din epoca modernă.Formele de la Mama Natură sunt ajustate de chirurg cât ai zice “silicon”, iarvizitele la cabinetul de retuşare au devenit o obişnuinţă pentru don'şoarele cu dare de mână. Mai exact, careau iubiţi cu dare de mână. Aproape că nu mai există vedetă fără cel puţin ointervenţie estetică, iar succesul pare a creşte proporţional cu mărimeasutienului. Cheia reuşitei în viaţă este cumpărată cu câteva mii de euro de lacabinetul esteticianului, multe aspirante la titlul de vedetă recuperându-şiinvestiţia mai apoi, cu vârf şi îndesat. Exasperată de pleiada exponatelor dinspecia “piţiponcus siliconarum” care ne-au invadat ca ciupercile după ploaie,Corina Chiriac le sfătuieşte să renunţe la chin pentru că, oricum, bărbaţiiadevăraţi preferă femeile naturale, chiar şi cu sâni mai mici.

La ce vă duce gândul în prima secundă în care auziţi Daniela Crudu,Marina Dina sau Bianca Drăguşanu? Da, la revista aceea pentru bărbaţi în carerespectivele domnişoare au pozat fără textile, însă numele lor sunt asociate decititori cu acele forme voluptuoase, plastifiate, cumpărate pe câteva mii deeuro dintr-un cabinet medical. Imediat ce au învăţat să-şi lege singure şireturile,fetelor nu le-a mai plăcut ce văd în oglindă şi, având în dotare câte una bucatăiubit cu bani, au urcat încă o treaptă a ierarhiei sociale: s-au siliconat. Da,un mic pas pentru omenire, însă un pas uriaş pentru ele din moment ce, imediatdupă, revistele colorate le-au asaltat cu propuneri ofertante pentru portofel.Mai un pictorial colo, mai un material de paparazzi aranjat dincolo, mai un bogătaşgrizonat în stare să renunţe la mărunţişul dintr-un buzunar pentru a le strângeîn braţe. Încet, încet, silicoanele, pardon, fetele au devenit cunoscute şi, odatăcu apariţii pe primele pagini ale ziarelor respectabile din patria noastră,le-a crescut şi cota. Prezenţa în diverse prezentări de modă au fost vândute pebani şi mai mulţi, iar perlele spuse la televizor trebuie plătite scump şi ele.Nici nu mai contează că un actor ajuns la vârsta senectuţii are 1 (un) leupensie, pentru că, oricum, nu face audienţă la miezul nopţii. Siliconul este plătitcu bani grei să defileze în faţa obsedaţilor cu telecomandă, iar mai apoi, cânda considerat că şi-a îndeplinit misiunea, piţipoanca siliconată se transformăîn doamnă. Zâmbeşte galeş pe sub genele, şi ele false, strânge timid din buze, şiele botoxate, îşi dă uşor cu mâna prin păr, şi el artificial, şi gata doamna!

Operaţia estetică, o etapă esenţialăîn calea spre succes

Cele mai nou intrate în branşa siliconatelor se uită cu mândrie spreveterane şi, însufleţite de succesul pe care l-au avut ele, îşi expun şi maimult podoabele din plastic. Nici nu mai contează acele chinuri îngrozitoareprin care trec şi consideră că perioada aceea este “sesiunea lor de examene”. Aşacum o tânără studentă îşi rupe coatele pe băncile şcolii şi îşi strică ochii pela bibliotecă, animată de dorinţa de a răzbi în viaţă, tot aşa şi “piţiponcussiliconarum”, numai că suferinţa ei se termină în doar câteva săptămâni, spredeosebire de fraierii care învaţă ani în şir. Artiştii cu adevărat valoroşi,cei care au muncit o viaţă şi abia dacă au bani de întreţinere, privesc cudezamăgire spre pleiada artificialelor care afişează poşete scumpe cât pensialor de zece ani. Am rugat-o pe Corina Chiriac, o femeie frumoasă care a reuşitperformanţa de a ajunge la 61 de ani fără nici o operaţie estetică, să le deaun sfat acestor domnişoare: “Eu nu am nimic împotriva lor, numai că este foartegreu să te opreşti odată pornit pe acest drum. Am văzut femei mutilate dincauza zecilor de operaţii pe care le-au plătit scump din dorinţa de a se schimbaîn bine. Poate un rid poţi corecta, însă o fată tânără nu trebuie să recurgă laaşa ceva! Toate vor sâni cât mai mari, însă cei mai mulţi dintre bărbaţi preferăfemeile naturale, chiar de au sânii mici. Este o chestiune de părere personală,însă le-aş ruga să rămână aşa cum sunt, să nu se opereze, pentru că naturaleţeaeste mult mai apreciată!”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-07-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray