2020-07-04 15:53

Corina: „Dansez la bară, dar nu sunt vulgară!“

 |  17:01
Corina: „Dansez la bară, dar nu sunt vulgară!“

Corina revine cu un nou single, iar VJ-iţa Music Channel,Sânziana, nu a ratat ocazia să afle mai multe despre proiectele de viitor aleartistei.

Prezenţa la concertul lui Smiley de la Bucureşti, Corinaa vorbit despre noul ei clip şi despre viaţa de familie. După numeroase colaborăricu compozitori din Germania, de data aceasta Corina a ales să lucreze pentrunoua sa piesă cu studiourile din România, respectiv cu Smiley, pentru un soundnou şi fresh. Iar pentru că revenirea nu înseamnă numai munca de studio, Corinapregăteşte şi videoclipul noii sale piese, urmând ca săptămâna viitoare să punăîn practică, pe platourile de filmare, coregrafia la care lucrează deja de o bunăperioadă de timp. În noul său clip, artista vine cu o imagine funk-burlesque,în care aduce o nouă perspectivă asupra dansului la bară:

“Nu credeam că e atât de greu să dansezi la bară, trebuiesă ai forţă în braţe. Mi-am tras nişte vânătăi zdravene pe picioare, care acumau trecut.

De ce dansul la bară? Pentru că imaginea pe care o voipromova acum, conceptul întregului clip, este funk-burlesque şi bara însăşieste un element burlesque. Voi dansa, va fi un adevărat dans, dar nu va finimic vulgar şi voi arăta lumii că dansul la bară nu înseamnă neapărat striptease”,a mărturisit Corina.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-05-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz