2020-02-24 08:04

Cornel Constantiniu: Mândruţă e un paranoic şi un nimeni pe lume! Artistul vrea să-l dea în judecată pe antenist

 |  20:04
Cornel Constantiniu: Mândruţă e un paranoic şi un nimeni pe lume! Artistul vrea să-l dea în judecată pe antenist

Jignit profund de acuzaţiile pe care Lucian Mândruţă i le-a adus în emisiunea pe care o modera la Antena1, “Pâine şi circ”, Cornel Constantiniu este hotărât să-l dea în judecată. Înurmă cu câteva luni, declaraţii reluate recent pe acelaşi post de televiziune,antenistul a spus că motivul pentru care artistul bolnav de Parkinson a decis săse opereze la Viena ţine de fiţele personale şi că putea foarte uşor să fiesupus unei intervenţii chirurgicale şi într-un spital al patriei. Mai mult,acesta ar fi spus că artistul are două dosare la securitate şi că avea parte deun tratament preferenţial pe vremea lui Ceauşescu. În replică, Domniţa, soţialui Cornel Constantinu, ne-a transmis că dacă ar fi fost aşa, artistul ar fiputut să-şi viziteze fratele geamăn care a locuit în Africa de Sud, în perioadaaceea, însă nu a primit viza. Foarte supărată, Domniţa l-a rugat pe Mândruţa săînceteze cu acuzaţiile şi să stea în banca lui, pentru că este “un paranoic şiun nimeni pe lume”.

În urmă cu câteva luni, Lucian Mândruţă era pus la zidde toată lumea, inclusiv de colegii de serviciu, pentru nişte declaraţii pe careşi le-a permis să le facă în revista “Dilema Veche”, legate de “fiţele” unorartişti romani care au preferat să beneficieze de confortul spitalelor din străinătate,refuzând, “fără motiv” spune el, ajutorul medicilor români. Pe lista lui Mândruţăs-au aflat Elena Cârstea, Victor Socaciu, Cristi Minculescu şi CornelConstantiniu. Ultimul dintre cei vizaţi s-a declarat foarte jignit de acuzaţiilelui Mândruţă, iar durerea sufletească persistă şi acum, mai ales că în urmă cucâteva zile s-ar fi redifuzat imagini din emisiunea “Pâine şi circ” în careLucian ar fi repetat acele acuzaţii. “Nu înţeleg ce are Mândruţă cu soţul meu,ce are el de împărţit cu Cornel! Păi el se ridică la nivelul lui Cornel? Eleste nimeni şi nimic pe lumea asta! Spune că s-a operat de fiţe la Viena. Păiel ştie prin ce a trecut şi trece Cornel? Cum să-l jignească în halul ăsta?Mândruţă este paranoia şi jigneşte o breaslă foarte mare, cea a artiştilor,prin acuzaţiile astea de doi lei! Cornel are acasă un dosar făcut de cei maimari neurologi din ţara asta în care stă scris clar că nu poate fi operat înRomânia. Operaţia lui ar fi fost mult mai riscantă aici decât în străinătate,iar astea nu sunt fiţele lui Cornel, ci constatările medicilor. Să nu credeţivreo secundă că acestea sunt părerile mele. Sunt exact gândurile lui Cornel”,ne-a declarat Doiniţă Constantiniu în numele soţului său care nu poate vorbidin cauza maladiei cu care se luptă de ani buni. În replică, Mândruţă ne-adeclarat că nu-l interesează acest subiect şi nu are absolut nimic de comentat.

“Parcă i-ar fi luat amanta, aşa se poartă!”

Foarte supărată pentru că aceste vorbe i-au făcut multrău soţului său, şi aşa grav bolnav, Doiniţă spune că ia în calcul şi variantadeschiderii unui proces împotriva lui Mândruţă, la rugăminţile artistului. ”Dacătovarăşul Mândruţă nu se potoleşte, Cornel îl dă în judecată. Trebuie săînceteze odată! Cornel e fost comunist? Păi a avut două dosare la securitate,nu au vrut să-i dea nici măcar viză pentru străinătate să-şi viziteze fratelegeamăn care a locuit până în clipa morţii în Africa de Sud. Cum era în relaţiibune cu securitatea dacă a fost tratat atât de rău pe vremea aceea? Toţi mariiartişti din vremea aceea au fost obligaţi să cânte piese patriotice, nimeni nufăcea nimic din plăcere. Aşa era atunci! Nu aveai ce face, dar după război mulţiviteji se arată! Mândruţă se poartă de parcă soţul meu i-ar fi luat nevasta sauamanta!”, ne-a declarat actriţa, foarte iritată.

LucianMîndruţă prezintă talk-show-ul "Nimic Important", la Antena 2

Lucian Mîndruţă prezintă şirealizează, începând de luni, de la ora 21.30, talk-show-ul "NimicImportant", la postul Antena 2, potrivit unui comunicat remis Mediafax."Emisiuneanu-şi propune să schimbe sau să educe gusturi, ci doar să dea, unui publicuitat pe nedrept, un loc în care să-şi (re)găsească opiniile. Grila de selecţiea subiectelor este cea a românului modern şi urban, cel care munceşte de la 9dimineaţa la 9 seara, care nu mai are încredere decât în el însuşi, însă epregătit să râdă de tot ce-l enervează", se arată în comunicatul postuluiAntena 2. "Dincolo de asta, tonul este vesel, pentru că România n-a fostniciodată o ţară tristă. Nu suntem niciodatăîncrâncenaţi. Nu avem de ce: până la urmă, totul se rezolvă şi nimic nu e otragedie", spune Lucian Mîndruţă despre noul lui show. "Dacă ar fi sărezum într-o frază despre ce este vorba, pot spune că este destinat oamenilorcare n-au timp, însă le place să-l piardă", explică Mîndruţă.

Invitata primei ediţii aemisiunii "Nimic Important" este Andreea Marin, după cum a anunţatLucian Mîndruţă pe contul lui de Facebook.

Prin emisiunea "NimicImportant", Lucian Mîndruţă revine pe micul ecran, după ce a prezentat unlate-night show intitulat "Pâine şi circ" şi difuzat în grila deprimăvară la postul Antena 1.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-05-12

Mai multe imagini:
Cornel Constantiniu: Mândruţă e un paranoic şi un nimeni pe lume! Artistul vrea să-l dea în judecată pe antenist
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine