2020-07-07 13:40

Cornelia Catanga a vorbit pentru PRIMA DATĂ după INFARCTUL suferit duminică seară

 |  14:30
Cornelia Catanga a vorbit pentru PRIMA DATĂ după INFARCTUL suferit duminică seară

Cornelia Catanga a vorbit petnru prima dată după ce a fost operată de urgență luni, în urma infarctului suferit. Cântăreața de muzică lăutărească, care este internată în contuinuare la Terapie Intensivă la Spitalul Floreasca, susține că în momentul de față se simte foarte bine.

”Starea mea e foarte bună acum, sunt la terapie intensivă. Mulţumesc lui Dumnezeu, sunt în mediu de refacere. Duminică, m-am simţit foarte prost şi spre norocul meu am fost îngrijită foarte bine de medicii de aici, de la Floreasca”, a declarat cântăreaţa pentru Mediafax, precizând că încă nu ştie câte zile urmează să mai rămână internată în spital.

”Soţiei mele i s-a făcut rău, a căzut pe scări, eram cu feciorul meu. A venit salvarea, au dus-o la Spital la Floreasca, iar acum e în stare stabilă, e conştientă. De dimineaţă i s-a montat un stent, după ce i s-a făcut coronografie. Mulţumim lui Dumnezeu că nu a fost mai rău. Am înţeles că e vorba de un infarct”, a spus luni Aurel Pădureanu, soţul cântăreţei, pentru MEDIAFAX.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-17

In legatura cu acest articol...

ȘOCANT Cornelia Catanga a ORBIT după ce a ajuns la spital în urma unui stop cardio - respirator
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz