2020-02-18 02:36

Cosmin Seleși, ACCIDENT grav la ASIA EXPRESS: Este o durere pe care nu am simțit-o niciodată în viață

 |  16:39
Cosmin Seleși, ACCIDENT grav la ASIA EXPRESS: Este o durere pe care nu am simțit-o niciodată în viață

Diseară, de la 20:00, pe Antena 1, concurenții Asia Express parcurg ultima etapă a cursei din Sri Lanka către farul din Colombo. Miza este una la fel de importantă, căci prima echipă ce va ajunge la linia de sosire va câștiga imunitatea și un bilet de avion către India, în vreme ce ultimele două cupluri din clasament se vor califica automat la cursa pentru ultima șansă. Urmează o seară tensionată, cu misiuni care le vor solicita la maximum pe vedete, iar oboseala, stresul și efortul susținut vor începe să își spună cuvântul: ”Te simți neputincios într-o astfel de situație.”, va spune Șerban Copoț despre starea coechipierului său.

Efortul fizic îi va face în această seară probleme lui Cosmin Seleși, care se va accidenta la picior în timpul unei probe, având nevoie de îngrijiri medicale: ”Am avut impresia că cineva mi-a băgat un cuțit de la genunchi până sus. Am zis initial că este cârcel, dar a început să mă doară și nu am mai putut. O durere pe care nu am simțit-o niciodatăîn viață!”, va mărturisi acesta. Deși starea sa de sănătate este precară, Cosmin își va dori să continue cursa cu tot dinadinsul, însă dacă jocul este sau nu compromis pentru el, telespectatorii Antena 1 vor afla în această seară.

Într-o căldura istovitoare, cele șașe echipe ce luptă astăzi, de la 20:00 pentru imunitate se vor aventura într-un traseu extrem de dificil, atât fizic, cât și psihic: ”Nu ne așteptăm să fie nimic mai ușor, noi știm căîn această cursă totul devine din ce în ce mai greu.”, mărturisește Anca Sigartău. ”Parcă cu zi ce trece și cu cât stăm mai mult în această competiție, misiunile sunt mai dificile.”, va adăuga Bogdan Boantă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-25Parerea ta...

DAN
02 Noi 2019

Bai Seles ,esti o fiinta proasta si rea demn de inaintasii tai unguri Am vazut cu cat tupeu si prosteala te ai dus tu sa faci baie desi oamenii aceia te au primit cu sacrificiiUn om cu bunsimt*(ceia ce tu nu ai )nu ar fi fsacut asa cevaApoi ai luat banii aceia fara nici o retinere desi poate i - ar fi meritat altcineva care a muncit nu s a fofilat catine Dar ce sa i ceri unui nesimtit Comportamentul tau de zeflemist nesimtit se vede chiar si la tvAdu l pe taica tu sa te apere
LADISLAU
08 Dec 2019

Am vazut ca bolboroseai ceva de VLADIMIR DRAGHIA Bai proasta ce esti ,omul acela nu se compara cu tine in niciun fel El este un adevarat barbat si un adevarat om fata de tine ,o lepadatura care facea bisnita pe la bazar Esti un gunoi uman !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine