2020-07-02 12:43

Cosmin Cernat a plecat de la Kanal D şi s-a angajat la TVR

 |  12:00
Cosmin Cernat a plecat de la Kanal D şi s-a angajat la TVR

CosminCernat părăseşte postul Kanal D şi va fi, de la 1 septembrie, project managerîn cadrul Departamentului Sport al TVR, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAXde Televiziunea Publică.

"CosminCernat va fi project manager în cadrul Departamentului Sport al TVR, începândcu data de 1 septembrie 2010, urmând să se ocupe de coordonarea proiectuluiUEFA Champions League, a meciurilor echipei naţionale de fotbal şi atransmisiunilor sportive speciale la televiziunea publică", se arată încomunicatul Televiziunii Române.

CosminCernat a lucrat timp de 11 ani în TVR, în perioada 1996 - 2007. El a părăsitTeleviziunea Română la începutul anului 2007 şi a intrat în echipa postuluiKanal D odată cu lansarea pe piaţa audiovizualului românesc a televiziuniideţinute de trustul turcesc Dogan Media International.

Cernatpărăseşte Kanal D şi, implicit, funcţia de şef al Departamentului Sport, dupătrei ani de la lansarea în România a televiziunii.

CosminCernat va mai apărea la postul Kanal D luni şi marţi, în calitate deprezentator al emisiunii de divertisment "Şatra". "Când m-amdespărţit de ei (cei de la Kanal D, n.r.), totul a fost la superlativ. Discuţiadintre noi s-a încheiat foarte frumos. Am fost la Kanal D din 2007, de laînfiinţarea postului. Este ca şi copilul meu. L-am creat împreună cu oamenii deacolo. Le mulţumesc celor de la Kanal D", a declarat pentru MEDIAFAXCosmin Cernat.

Cosmin Cernateste absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport şi a intrat înteleviziune la vârsta de 20 de ani, acumulând o experienţă de 15 ani. El a fostcomentator la şapte ediţii consecutive ale Jocurilor Olimpice, este comentatorla Eurosport din 1997, de la lansarea televiziunii pe piaţa din România, şi afost recompensat cu premiul Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune dinRomânia (APTR) în 2000.

Deasemenea, Cosmin Cernat a prezentat programe de divertisment, printre care senumără "Ploaia de Stele" şi Festivalul "Cerbul de Aur", laTVR, dar şi "Spune-mi preţul" şi "Şatra", la Kanal D.Cosmin Cernat are două fetiţe: Ayana, în vârstă de opt ani, şi Maya, în vârstăde un an şi patru luni.

Madalina Cerban, madalina.cerban@mediafax.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-12-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz