2019-12-06 02:50

Cosmina Păsărin, eliminată de la „Dansez printre stele”

 |  19:53
Cosmina Păsărin, eliminată de la „Dansez printre stele”

Cosmina Păsărin şi partenerul ei de scenă, Bruce, au fost primii concurenţi care au părăsit „Dansez printre stele”. După ce această pereche a fost eliminată, duminică seară, în concurs au mai rămas 11 perechi care vor pregăti pentru ediţia următoare dansuri ce au ca temă dorinţa.

Cosmina si Bruce au trăit ultimul dans pe scena de show-ului, de la Antena 1. Deși cei doi au făcut tot posibilul să rămână în competiție, se pare că nu a fost de ajuns.

Opiniile juraților au fost în favoarea echipei formate din Lena şi Nicolai. Chiar dacă lui Nicolai i s-a reproșat că a stat ca un copac și că nu a fost deloc dinamic, rumba dansată de el și Lena i-a ajutat să meargă mai departe.

Alina Pușcas s-a ales vineri seara cu o entorsă serioasă la piciorul drept, însă, cu toate astea, ea si Bogdan Boantă au reușit să ia primul 10 din concurs și prima notă de 9 oferită de Mihai Petre, încheind seara tot pe primul loc în clasamentul juriului.

Potrivit lui Mihai Petre, cei doi au avut cel mai bun quickstep din emisiune. „Pentru mine, voi sunteți stelele acestui spectacol”, le-a spus și Jojo celor doi, cărora le-a aprecit energia și spiritul competitiv.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray