2020-03-30 14:03

Cosmina Păsărin: „Încă mă frustrează teribil umilinţa din partea TVR!”

 |  17:30
Cosmina Păsărin: „Încă mă frustrează teribil umilinţa din partea TVR!”

Cosmina Păsărinrecunoaşte că este încă foarte afectată de felul în care a considerat să oconcedieze noua conducere a Televiziunii Publice şi spune că nu-i vine săcreadă că a trebuit „să suporte ruşinea” prin care a trecut. La nici douăsăptămâni de la dispariţia vedetei din cadrul matinalului TVR 2, emisiunea afost desfiinţată. De altfel, Cosmina este de părere că tocmai acesta a fost planulmanagerilor, dar nu reuşeşte să înţeleagă motivul pentru care a fost dată afarăprintr-un comunicat de presă.

Cosminei Păsărin nu i-atrecut nici acum supărarea pe care i-au provocat-o noii manageri aiTeleviziunii Publice, care au concediat-o fără drept de apel. „Nu-mi vine săcred că în România anului 2010 lumea se poate comporta aşa. A fost îngrozitormodul în care s-au descotorosit de mine! Iar la nici două săptămâni după cem-au dat pe mine afară, toată lumea a stins lumina, au strâns decorul şi auplecat! Ăsta era şi planul, de fapt, dar nu înţeleg pentru ce a trebuit săsuport eu toată mizeria asta şi toată ruşinea! Am observat că mulţi oameni auun confort psihic extraordinar atunci când judecă pe alţii. Pe mine nu cred căar trebui să mă judece nimeni, eu muncesc şi câştig bani cinstiţi, nu aşa cumar crede, probabil, mulţi dintre cei care nu mă cunosc”, ne-a declarat fosta coprezentatoarea matinalului de la TVR 2. Cosmina mai spune că, abia în urma acesteiîntâmplări, a reuşit să înţeleagă mai bine cum funcţionează showbizul. „Sunt denouă ani în showbiz sau... junglă, depinde cum vreţi să-i spuneţi, dar pentruprima oară m-am simţit atât de umilită. Abia acum îmi dau seama cum merg lucrurileîn domeniul ăsta şi realizez că nu m-am obişnuit. A fost foarte nedrept ce afăcut TVR, iar nedreptatea creează frustrare. Recunosc, încă mă frustreazăteribil umilinţa prin care am trecut! Şi asta din cauza unei tâmpenii, dincauza unor prejudecăţi! Nu m-au adunat de pe stradă şi m-au aşezat în platou.Am făcut trei luni probe, ne-am pregătit serios înainte să demarăm proiectul şicred că ne făceam treaba bine”, crede Cosmina.

Vedeta spune că şi DaliaPuşcă, fosta ei colegă de la matinal, a fost pusă într-o situaţie jenantă. „Dupăplecarea mea, au trecut-o la rubrica de revista presei, care durează treiminute! Se poate aşa ceva? Să pui alţi prezentatori, din senin şi fără motiv,iar pe fosta moderatoare să o pui la revista presei?! Au reuşit să o umileascăşi pe ea”. Vrând-nevrând, Cosmina este conştientă că trebuie să uite acestepisod şi să-şi vadă de drumul ei. „Sigur că n-o să fiu supărată toată viaţapentru asta. Dar îmi aduc aminte destul de des şi mă frustrează faptul că am avutşi am de suferit din cauza acestei noi conduceri a TVR şi a unor oameni foartebine intenţionaţi de pe acolo! Cred că ne urau toţi, dacă am ajuns să auzimchiar noi bârfele care circulau la adresa noastră...”. Cosmina crede că o vaafecta faptul că a fost concediată. „Sper să nu fie aşa, dar... trăim într-oţară în care, dacă faci zece lucruri bune şi unul rău, lumea îl va ţine mintepe cel rău. M-am săturat să întâlnesc oameni cărora trebuie să mă chinui să leschimb părerea despre mine. Părere formată total eronat, din ce se scrie înziare sau din modul în care sunt prezentate anumite acţiuni ale mele. Oamprentă sigur că va rămâne, dar o să treacă, sunt convinsă, aşa cum o sătreacă şi supărarea mea”.

Nu duce lipsă de oferte

Deşi consideră că ceartacu TVR îi va afecta cariera, Cosmina spune că a primit deja propuneri decolaborare din partea a două posturi de televiziune. „Discuţii sunt, am douăoferte, dar încă nu s-a stabilit nimic. Până nu semnez un contract, nu măentuziasmez”, spune vedeta.

Managerii TVR au concediat-ope Cosmina Păsărin pe 8 iulie, după ce în presă a apărut o serie de fotografiiîn care vedeta dansa lasciv într-un show erotic pe litoral. Imaginile au fostconsiderate „indecente” de către unii pudibonzi ai Televiziunii Publice, care,de altfel, erau perfect conştienţi de preocupările Cosminei dinainte de stabilio colaborare cu ea. În timpul liber, vedeta lucrează ca MC pentru diverseshow-uri, în cluburi de noapte. Văzând fotografiile în tabloide, managerii TeleviziuniiPublice au emis un comunicat către presă, prin care anunţau concediereaCosminei Păsărin, fără a o anunţa, în prealabil, pe aceasta, de intenţiile lor.„Am aflat de la ziariştii care m-au sunat să mă întrebe dacă e adevărat”, spunefosta gazdă a matinalului de la TVR 2.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-10-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine