2020-04-10 06:35

Cotidianul Washington Times, vândut pentru un dolar

 |  18:47
Cotidianul Washington Times, vândut pentru un dolar

Cotidianulamerican Washington Times va fi vândut pentru un dolar, alături de toateobligaţiile sale financiare, de către un grup afiliat Bisericii Unitarienecătre un alt grup aparţinând aceluiaşi cult, informează Media Week.

PastorulSun Myung Moon vrea să recapete controlul asupra Washington Times, după cealiaţii liderului sud-coreean au fost de acord să cumpere ziarul pentru undolar, dar cu tot cu obligaţiile sale financiare, potrivit unui memorandumintern, citat de presa americană.

Tranzacţia,una similară cu cea prin care Washington Post a vândut revista Newsweek omuluide afaceri Sidney Harmon, prevede transferul ziarului de la un cumpărătorafiliat Bisericii Unitariene către un altul.

Potrivitmemorandumului, scris de consilierul editorial Michael Marshall, ziarul ar fitransferat de la o companie controlată de Preston Moon, fiul lui Sun MyungMoon, liderul Bisericii Unitariene, către un fost editor al Times, Doug Joo, unapropiat al pastorului Moon.

WashingtonTimes a fost înfiinţat în 1982, ca publicaţie conservatoare şi creştină, decătre fondatorul Bisericii Unitariene, Sun Myung Moon, şi aeste deţinut de NewsWorld Communications, un trust media deţinut de biserică. Trustul mai deţineziare şi în Coreea de Sud, Japonia şi America de Sud.

Pe 1 maiconsiliul de administraţie al ziarului a anunţat scoaterea sa la vânzare, dupăce Biserica Unitariană şi-a retras suţinerea financiară.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-03-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine