2019-10-19 18:19

CRBL și OASE au câștigat ASIA EXPRESS. Băieții au primit amuleta de 30.000 de euro / De ce au pierdut finala RUBY și Robert

 |  21:26
CRBL și OASE au câștigat ASIA EXPRESS. Băieții au primit amuleta de 30.000 de euro / De ce au pierdut finala RUBY și Robert

CRBL și Oase au câstigat ASIA EXPRESS. Cursa nebuna prin Sri Lanka și India a luat sfarsit. CRBL si prietenul lui, Oase, au castigat amuleta de 30.000 de euro. Ruby si Robert au pierdut finala si s-au clasat pe locul 2 la Asia Express, cel mai dur reality show din Romania.

"Mie nu mi-a venit să cred că este real ce se întâmplă şi abia atunci când Gina s-a apropiat foarte bucuroasă cu lacrimi în ochi, abia în momentul ăla am realizat că într-adevăr cei mai buni prieteni, cea mai tare echipă, câştigă acest sezon", a spus CRBL, la scurt timp după ce a aflat rezultatul.

"Eşti prost? Chiar am reuşit să câştigăm Asia Express! Tu vorbeşti serios?! Locul 1... pentru prietenia noastră a meritat toată aşteptarea noastră de 14 ani. Din secunda când ne-am cunoscut... a meritat! ", a completat Oase.

"Bombă cu ceas a fost experiența Asia Express! Cea mai tare experienta si avem multi ani de acum incolo sa povestim ce am trait aici. Acum, vreau acasă, dar în doua, trei săptămâni o să ne fie dor! Mulțumesc tuturor celor care au făcut posibilă experiența asta! Sunt peste 100 de oameni, este șocant ce este în spatele camerelor, acolo sunt alți eroi!", a mai spus CRBL.

Ruby a fost convinsa ca va castiga, insa a intarziat cu doar 2-3 minute. Pe ultima suta de metri, finalistii trebuiau sa ajunga primii la Gina, purtand cate un elefant in brate.

CRBL si Oase au gasit mai repede drumul spre Gina, prin Mumbai-ul aglomerat, iar Robert si Ruby au ajuns imediat in spatele lor.

"A fi fost frumos să terminăm pe locul 1, dar faptul că am terminat pe locul 2 nu schimbă cu nimic ce am trăit aici. Sunt fericită că am mers până la capăt. Nu simt că a fost ceva ce am fi putut face mai mult! Toată experiența asta ne-a dus în niște extreme și nu o să uităm niciodată ce am trăit aici!", a spus Ruby.

În urmă cu zece etape, nouă cupluri de vedete au pornit într-o aventură ce le-a testat la maximum limitele fizice și psihice, provocându-le să iasă din zona de confort și să se acomodeze unor condiții extrem de dure.

 Pe ultima sută de metri, Oase, CRBL, Ruby și Robert, cei care au dovedit că își merită locul în competiție, au fost nevoiți să își adune, cu ultimele forțe, toate resursele de energie pentru a depăși cu brio un maraton cu indicii pe străzile aglomerate ale Mumbaiului, punctul final al jocului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-17Parerea ta...

MARI
17 Apr 2019

Bravo am trăit aceleași emoții ca și voi chiar meritati sa fiți pe locul1 chiar azi am zis ca o sa fiți câștigători va pup si va îmbrățișez
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray