2020-02-19 18:38

Credeaţi că OTV are audienţă? Postul lui Dan Diaconescu face o medie de 0,4 puncte de rating pe zi

 |  15:43
Credeaţi că OTV are audienţă? Postul lui Dan Diaconescu face o medie de 0,4 puncte de rating pe zi

„Nimic nu e aşa cum pare”, spune o vorbăcelebră care se potriveşte de minune şi în cazul articolului de faţă. Luatdrept model de televiziune de către realizatori ai unor posturi cu pretenţii,canalul OTV, a cărui imagine este Dan Diaconescu, nu se numără printrepreferatele publicului, aşa cum mulţi ar putea crede. O arată graficul deaudienţe din perioada 3 ianuarie-11 august, care demonstrează că, în medie, OTVstrânge în faţa micilor ecrane aproximativ 40.000 de oameni pe zi, înregistrânddoar 0,4 puncte de rating.

În lunile mai bune, cumau fost ianuarie, iunie şi iulie, postul tv a ajuns la o medie de 0,6 puncte derating, adică a avut în jur de 60.000 de telespectatori într-o zi. Totuşi,seara, în intervalul 18.00-24.00 şi în aceeaşi perioadă de timpianuarie-august, postul lui Diaconescu s-a învârtit între 0,8 şi 1,2 puncte derating. Recordul ultimelor şapte luni şi jumătate ale OTV, cele 1,2 punctedespre care tocmai vorbeam, a fost înregistrat seara, în luna iunie, atuncicând isteria provocată de arestarea lui Dan Diaconescu a adus mai mulţi curioşiîn faţa micilor ecrane, majoritatea dintre ei urmărind OTV pentru a afla ce s-amai întâmplat cu vedeta lor preferată. Per total, în perioada 3 ianuarie-11 augustşi în intervalul 18.00-24.00, OTV a atins o medie de 1 punct de rating, în timpce Realitatea TV a fost lider, cu 1,9. Rivala Realităţii, Antena 3, a înregistrat1,7 în aceeaşi perioadă.

PRO TV nu coboară de pe locul întâi

Graficul audienţelormedii ale tuturor posturilor de televiziune, în perioada 1 ianuarie-11 august2010, arată că PRO TV nu şi-a pierdut supremaţia, clasându-se constant peprimul loc în „top”, cu 2,9 puncte de rating, în medie, pe lună. Deşi sestrăduieşte din răsputeri să întreacă postul lui Adrian Sârbu, Antena 1, partedin trustul Intact al lui Dan Voiculescu, nu a reuşit să-şi „bată” principalulcompetitor, înregistrând 2,1 puncte de rating. În topul general, Realitatea TVse clasează pe locul trei, cu 1,3 puncte, în timp ce TVR 1 se află pe loculpatru, cu 1,1. Locul cinci este ocupat de Antena 3, cu 1 punct de rating înprimele şapte luni şi jumătate ale anului. OTV se regăseşte abia pe locul 11,după - surpriză! - Disney, semn că există mai mulţi copii dornici să urmăreascădesene animate, decât adulţi extaziaţi în faţa unei înmormântări filmate sau aunui scandal arbitrat de Dan Diaconescu.

Top audienţe all, în perioada 1 ianuarie-11 august

PRO TV – 2,9Antena 1 – 2,1Realitatea TV – 1,3TVR 1 – 1,1Antena 3 – 1Kanal D – 0,9Acasa TV – 0,9Prima TV – 0,7National TV – 0,6Disney - 0.,5


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-06-23Parerea ta...

MACAC
15 Aug 2010

Papagalul asta de Diaconescu nu-i normal. Prin faptul ca vrea sa conduca Romania cu puscariasi jigneste natiunea romana. Deci, in viziunea lui toti suntem infractori si trebuie sa fim condusi te indivizi de acest calibru. Acum e momentul sa fie bagat la zdup pentru crima de tradare nationala. A JIGNIT UN POPOR CARE MUNCESTE CINSTIT (ASA CUM POATE). OFERITII SANSA SA CONDUCA DE LA ZDUP !!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine