2020-06-03 13:53

CRIMĂ în plină stradă. Nepoata actorului Morgan Freeman, ÎNJUNGHIATĂ MORTAL

 |  08:33
CRIMĂ în plină stradă. Nepoata actorului Morgan Freeman, ÎNJUNGHIATĂ MORTAL

Nepoata vitregă a actorului american Morgan Freeman, E’Dena Hines, în vârstă de 33 de ani, a fost înjunghiată mortal pe o stradă din Manhattan, New York. Principalul suspect al crimei este iubitul actriţei.

Tragedia s-a produs duminică dimineaţă, când un apel la numărul de urgenţă 911 anunţa un atac armat. Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au găsit o femeie înjunghiată în zona toracelui, identificată ulterior ca fiind E’Dena Hines, potrivit Mediafax.

Iubitul victimei, Lamar Davenport, a fost reţinut de oamenii legii şi dus la un spital psihiatric pentru un consult.

Nepoata vitregă a actorului american Morgan Freeman a fost înjunghiată de 16 ori. Mai mult, atacatorul ar fi continuat să o înjunghie chiar şi după ce a murit.

Bunica actriţei E’Dena Hines, Jeanette Adair Bradshaw, a fost prima soţie a lui Morgan Freeman. Chiar dacă nu erau înrudiţi direct, actorul a adoptat-o pe mama tinerei.

După tragedia de duminică, actorul Morgan Freeman şi-a exprimat regretul faţă de cele întâmplate.

„Lumea nu va cunoaşte niciodată talentul său artistic şi cât de multe avea de oferit. Familia şi prietenii ei au fost îndeajuns de norocoşi să fi cunoscut ce însemna ea ca persoană. Steau ei va continua să strălucească în inimile noastre, prin gânduri şi rugăciuni. Odihnească-se în pace”, a transmis Morgan Freeman, printr-un purtător de cuvânt.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine