2020-07-02 19:32

Cristi Borcea a pierdut procesul cu fosta amantă. Femeia va primi o pensie alimentară de 1.500 euro pe lună pentru fetiţa lor

 |  10:38
Cristi Borcea a pierdut procesul cu fosta amantă. Femeia va primi o pensie alimentară de 1.500 euro pe lună pentru fetiţa lor

Cristi Borcea a pierdut procesul cu fosta sa amantă, avocata Simona Voiculescu. Astfel, femeia va primi o pensie alimentară de 1.500 de euro pe lună după ce a demonstrat că are împreună cu omul de afaceri o fetiţă în vârstă de opt ani.

Cristi Borcea va mai avea de plătit şi datorii de 20 de mii de euro pentru fosta sa amantă.

Omul de afaceri a avut o relaţie extraconjugală cu avocata Simona Voiculescu, în perioada în care era căsătorit cu Mihaela Borcea. Simona a rămas însărcinată, însă dinamovistul a refuzat să recunoască copilul.

Simona Voiculescu l-a dat în judecată pe Cristi Borcea, iar instanţa i-a dat acesteia dreptate. Omul de afaceri va fi obligat să plătească o pensie alimentară de 1500 de euro lunar pentru fetiţa sa, potrivit b1.ro.

De asemenea, omul de afaceri mai are de achitat şi o restanţă de 20 de mii de euro, adică banii care ar fi trebuit să fie plătiţi drept pensie din februarie 2014 când a început procesul.

Avocatul omului de afaceri susţine că acesta i-ar fi dăruit deja în 2008 un apartament fetiţei sale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz