2020-07-07 16:06

Cristi Borcea şi-a dat mama în judecată. Omul de afaceri vrea să-şi recupereze banii împrumutaţi

 |  08:40
Cristi Borcea şi-a dat mama în judecată. Omul de afaceri vrea să-şi recupereze banii împrumutaţi

Cristi Borcea și-a dat mama în judecată. Omul de afaceri vrea să recupereze în justiție banii pe care i-a împrumutat acesteia.

Dacă pe plan personal, Cristi Borcea e în al nouălea cer de când a aflat că va fi din nou tătic, lucrurile nu merg la fel de bine în privinţa afacerilor. Omul de afaceri şi-a dat în judecată mama, sau mai bine spus compania controlată de Elena Borcea, SC Crimbo Gas SRL.

Procesul a început anul acesta la Tribunalul Alba, odată cu cererea Direcției Finanțelor Publice și a primăriei din localitate pentru intrarea în insolvență pentru datorii în valoare de 9 milioane de lei, scrie wowbiz.ro.

Compania Crimbo Gas SRL a avut cifra de afaceri zero în 2012 și a înregistrat pierderi de 330.000 de lei. În 2009, firma mamei lui Cristi Borcea avea o cifra de afaceri de un milion de lei și pierderi de 1,5 milioane lei.

Prin această firmă, Cristi Borcea a deținut și o rețea de 21 de stații de alimentare cu GPL, pe care le-a vândut în 2008 unei companii olandeze, care a activat în România până în 2012.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-02Parerea ta...

HAHALERA
01 Ian 2015

Alta tiganie . La mijloc este o afacere de a frauda statul si pentru neplatirea taxelor . Dar masa sa nascut cu teschereaua de bani , de unde ii are ? Cum dracu ea baba chioara , era in stare sa alerge dupa buteli si gpuleuri ,in toata tara ? Deci prosti care au dat produse - marfa de 9 milioane lei si altele hoti , ramin cu degetul in gura , inclusiv statul .
ROMANUL ,ROMAN
06 Ian 2015

Asta,bandit a fost,puscarias este si bandit si ralhar va fi cat va trai in aceasta lume.Daca se poate ar fi bine sa stea la popreala pem viata.
ROMANUL ,ROMAN
06 Ian 2015

Asta,bandit a fost,puscarias este si bandit si talhar va fi cat va trai in aceasta lume.Daca se poate ar fi bine sa stea la popreala pe viata.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz