2020-07-05 04:44

Cristi de la “Insula Iubirii” face videochat pentru gay

 |  17:00
Cristi de la “Insula Iubirii” face videochat pentru gay

Timid şi văzut că victimă de telespectatori după ce Andreea, iubita cu care a intrat în emisiunea “Insula iubirii” l-a înşelat cu inspita, Cristi este, în viaţa de zi cu zi, un bărbat dezinvolt, care trăieşte din practicarea videochatului pentru homosexuali. Chiar dacă nu a comentat în nici un fel fotografiile cu el gol-goluţ, în ipostase deocheate, cei din anturajul său susţin că Cristi face bani frumoşi din videochatul pentru gay.

Cu un corp bine lucrat în sala de sport, Cristi, concurent în emisiunea “Insula Iubirii” trăieşte foarte bine în viaţa reală din arătarea acelor muşchi în faţa camerei de filmat, însă nu pentru reclame TV, ci videochat pentru gay.

Prietenii tânărului susţin că acesta este extrem de apreciat în rândul homosexualilor pasionaţi de videochat şi că se număra printre cele mai solicitate “ispite”.

În emisiune, însă, a fost el însuşi trădat de iubita sa, Andreea, cu una dintre ispitele masculine din cadrul show-ului.

Din păcate, însă, fosta sa iubită a rămas cu buză umflată după “Insula Iubirii” pentru că Tomita, cel care i-a sucit minţile în emisiune, i-a dat papucii după filmări.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz