2020-07-03 15:02

Cristina Cioran:„Ionuţ Iftimoaie ar fi o alegere înţeleaptă ca naş de nuntă”

 |  20:01
Cristina Cioran:„Ionuţ Iftimoaie ar fi o alegere înţeleaptă ca naş de nuntă”

Sunt împreună de 6 ani, şi relaţia pare să le priască de minune, dar, cu toate astea, actriţa Cristina Cioran nu se grăbeşte să păşească în faţa altarului. Cei doi îndrăgostiţi mărturisesc că deşi actele le lipsesc, ei se consideră deja căsătoriţi. Surprinzătoare este însă alegerea vedetei în cazul în care ar trebui să-şi aleagă naşi de cununie. Cristina l-a nominalizat pe Ionuţ Iftimoaie, cel cu care a făcut echipă în cadrul show-ului „Ferma Vedetelor”, la PRO TV.

Au petrecut aproape trei luni împreună la filmările pentru „Ferma Vedetelor”, trecând prin momente bune şi rele. Au făcut parte din tabere diferite, sau cel puţin asta s-a văzut pe micul ecran, şi dacă e să ne luăm după aparenţe, nu părea ca ei să fi legat vreo prietenie specială. Cu toate astea, întrebată pe cine ar alege ca naş de nuntă dintre foştii colegi de la reality show-ul de la PRO TV, Cristina Cioran a răspuns fără să stea pe gânduri: Ionuţ Iftimoaie.

„A fost o glumă cu Ionuţ, se vorbea de colegii de la Fermă, cine ar veni şi ce ar face, de aceea am spus în glumă că naşul va fi Ionuţ, pentru că el este familist convins şi dacă ar fi să aleg pe cineva, cu siguranţă, Ionuţ ar fi o alegere înţeleaptă având în vedere familia lui frumoasă şi fericită. În Fermă ne-am înţeles foarte bine, am pentru el un respect deosebit; Ionuţ a fost stâlpul nostru, baza noastră în «Ferma Vedetelor»”, ne-a mărturisit Cristina Cioran.

Surprinzătoare alegere, având în vedere că ei nu erau deloc apropiaţi, iar la finalul concursului, actriţa s-a regăsit printre cei care au votat ca sportivul să părăsească competiţia. Lucru care de altfel s-a şi întâmplat. Dar, show-urile tv sunt show-uri tv, care respectă o anumită regie, şi nu reflectă neapărat realitatea.

Cristina Cioran şi iubitul ei nu se grăbesc însă cu pregătirile pentru nuntă. Deşi, subiectul a tot fost discutat, cei doi încă nu au stabilit ziua în care vor face pasul cel mare în relaţia lor.

„Suntem împreună de 6 ani, eu şi Traian, şi am vorbit de câteva ori despre căsătorie. Noi suntem ca şi căsătoriţi, locuim împreună, avem planuri împreună, ne iubim foarte mult, râdem mult şi glumim foarte mult, pentru că umorul, ca şi spontaneitatea sunt dintre cele mai importante ingrediente dintr-o relaţie. Dacă ar fi să ne căsătorim aş face ceva foarte simplu şi cald”, a declarat Cristina Cioran pentru ziarul PUTEREA.

Colaborează cu Dan Helciug

Prieteni în lumina reflectoarelor, dar şi în viaţa de zi cu zi. Asta se poate spune despre Cristina Cioran şi Dan Helciug. Ei au păstrat legătura, în plus colaborează profesional, şi în curând, ei le vor oferi o mare supriză fanilor.

„Cel mai important proiect acum e să scot piesele cu Dan Helciug pentru albumul lui solo, piesele compuse în Fermă; piese senzaţionale care vor sparge piaţa”, promite vedeta. De altfel, nu mai e mult până când actriţa va reveni pe sticlă. „Cât despre televiziune, da, voi reveni din toamnă. Unde şi cu ce proiect? Va fi comunicat la momentul potrivit”, ne-a mai spus ea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-12

Mai multe imagini:
Cristina Cioran:'Ionuţ Iftimoaie ar fi o alegere înţeleaptă ca naş de nuntă”
zoom
Cristina Cioran:'Ionuţ Iftimoaie ar fi o alegere înţeleaptă ca naş de nuntă”
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz