2020-08-07 21:51

Cristina Rus renunţă la viaţa de casnică

 |  16:53
Cristina Rus renunţă la viaţa de casnică

Imediat după ce s-a căsătorit, fosta componentă Blondy a intrat într-un con de umbră. Cristina Rus a decis să părăsească scena şi a renunțat la concerte pentru mai bine de doi ani, asta după ce a devenit mamă şi a hotărât să se dedice exclusiv familiei. Acum, solista consideră că este momentul să revină pe scenă, la îndemnul fiul ei de 2 ani și 8 luni, care i-a spus că e momentul să cânte din nou.

Artista a dezvăluit faptul că intenționează să meargă din nou la concerte, după mai bine de doi ani de pauză. Cu toate astea, aceasta are şi condiţii. Pentru că nu vrea să-şi neglije familia, Cristina nu va accepta orice ofertă, mai ales dacă vine vorba de weekend. "Cred că e foarte important să faci ceea ce-ți dorești. Eu mi-am dorit ca după ce am născut să petrec cât mai mult timp cu familia mea. Nu am putut pleca de lângă copil. Acum puțin timp, fiul meu mi-a spus că vrea să cânt și am considerat că este un semn, așa că am decis să mă întorc pe scenă. Voi merge la concerte sau la evenimentele la care voi fi chemată în timpul săptămânii, dar nu în weekend, pentru că atunci petrec timpul cu soțul meu, care lucrează foarte mult în timpul săptămânii", a declarat cântăreaţa.

Cristina Rus, în vârstă de 31 de ani, este o cântăreață româncă din Cluj-Napoca, devenită cunoscută pentru colaborarea din trecut cu Andreea Bănică, alături de care a format trupa Blondy. Este căsătorită din 2009 cu afaceristul DragoșBălteanu, cu care are împreună un băiețel de 2 ani și 8 luni. Chiar şi după naştere, Cristina are o siluetă de invidiat.Cred că stilul meu de viaţă activ nu îmi permite să mă îngraş repede! Însă pot spune că mănânc orice, fără să mă gândesc la kilograme. Mă bazez mult pe faptul că îmi place numai mâncarea sănătoasă şi ştiu că dacă mânânc sănătos, nu mă pot îngrăşa!”, a declarat artista.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639585-10-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz