2020-02-24 08:19

Cristina Spătar: „Mă cântăresc în fiecare zi, să văd dacă m-am îngrăşat”

 |  18:53
Cristina Spătar: „Mă cântăresc în fiecare zi, să văd dacă m-am îngrăşat”

Preocupată dintotdeaunade aspectul ei fizic, Cristina Spătar a devenit şi mai atentă la felul în carearată, de când a devenit mamă. Pentru a fi sigură că nu a acumulat kilograme înplus, vedeta se cântăreşte în fiecare dimineaţă, monitorizându-şi constantgreutatea. De asemenea, are multă grijă în ce priveşte alimentaţia şi aleargăzi de zi pe bandă. Însă cel care reuşeşte să o menţină în formă, la 38 de ani,este băieţelul ei în vârstă de aproape un an, Albert. Cristina spune că are uncopil foarte vesel şi plin de energie, care o ţine în priză şi o ajută să-şipăstreze tonusul.

Chiar şi atunci când eraînsărcinată, Cristina îşi făcea mari probleme legate de kilogramele în plus, dealtfel fireşti la orice femeie care aşteaptă un copil. Vedeta nu contenea sădeclare că s-a îngrăşat şi că abia aşteaptă să-şi înceapă regimul de slăbire,după naştere. Astfel că, la scurt timp după ce Albert a venit pe lume,cântăreaţa s-a ţinut de cuvânt, iar rezultatele se pot observa uşor. „Faptul căam slăbit şi mi-am revenit după sarcină nu s-a întâmplat fără eforturi! Măchinui destul de mult ca să fiu în formă. Mai ales că, după o anumită vârstă,metabolismul se schimbă şi devine mult mai dificil să pierzi în greutate. Aşacă trebuie să am mare grijă la ce mănânc, căci dacă sar calul, se vede imediat!De exemplu, am fost în Italia câteva zile, iar acolo am mâncat pizza şi pasteşi tot felul de alte bunătăţi şi m-am îngrăşat trei kilograme. Când am ajunsacasă am ţinut dietă şi am reuşit să slăbesc, dar oricum, un aspect fizicplăcut nu se obţine pe gratis. Trebuie să munceşti. Eu mă cântăresc în fiecarezi, să văd dacă m-am îngrăşat”, ne-a declarat Cristina. Vedeta mai spune căface mişcare cât poate de frecvent. „De regulă, alerg pe bandă, este foartesănătos şi te ajută să-ţi menţii întreg organismul. Însă şi băieţelul meu măajută, pentru că este foarte vesel, are foarte multă energie şi asta îmi ridicăşi mie tonusul”.

Face cursuri deteleviziune

Deşi nu a trecut nicimăcar un an de când a născut, Cristina nu a rămas doar la schimbatulscutecelor, ci s-a înscris la Şcoala de Televiziune a lui Vlad Ionescu, undeare cursuri de două ori pe săptămână, câte patru ore. „Am convingerea că acestecursuri mă ajută, chiar dacă nu activez în televiziune. Am avut însă câtevapropuneri pentru a prezenta emisiuni de divertisment şi pe viitor, îmi dorescsă fiu mai bine pregătită. Fac cursuri cu Sandra Stoicescu, Teo Trandafir sauDan Negru. Sunt cu toţii nişte oameni extraordinari şi am multe de învăţat dela ei”, spune cântăreaţa, care şi-a angajat o bonă pentru Albert, pentru aputea merge la cursuri. În luna octombrie, vedeta şi soţul ei, Alin Ionescu sepregătesc pentru petrecerea de un an de la naşterea fiului lor. „O să-i tăiemmoţul, aşa cum se face la un an şi abia aştept să ne întâlnim cu naşii şi cutoţi prietenii noştri”, spune Cristina. Apoi, cântăreaţa îşi doreşte să lansezeun single nou şi să filmeze un videoclip.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-09-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine