2020-08-14 17:54

Criticată și desființată în mediul virtual, prietenii Mihaelei Rădulescu ii justifica aroganta :„Faci rating, faci bani pentru post. Nu faci, go home! Ea face”

 |  23:57
Criticată și desființată în mediul virtual, prietenii Mihaelei Rădulescu ii justifica aroganta :„Faci rating, faci bani pentru post. Nu faci, go home! Ea face”

Controverse la „Românii au talent”, rating asigurat... Aceasta este rețeta unei emisiuni de succes din divertismentul autohton al zilelor noastre, iar Mihaela Rădulescu, cu siguranță, cunoaște ingredientele de bază care atrag telespectatorii. Prima ediție a celui de-al cincilea sezon al emisiunii de la PRO TV a fost lider absolut de audiență, iar mediul online a fost împânzit cu tot soiul de păreri ce vizează atitudinea vedetei, de vineri seara. Momentele-cheie care au făcut vâlvă au avut-o ca protagonistă principală pe Mihaela Rădulescu, aflată în calitate de jurat la „Românii au talent”. De dragul show-ului, vedeta a sărutat un concurent pe buze, a avut un schimb de replici contradictorii cu Andra și și-a lăsat colegii fără cuvinte atunci când s-a tăvălit în făină pe scenă. Astfel de ipostaze au fost îndelung comentate de către telespectatori. Prestația Mihaelei a fost desființată în spațiul virtual, vedeta de televiziune fiind numită chiar și „penibilă”. În urma valului de critici la adresa sa, prietenii acesteia i-au sărit în apărare și au adus explicații pentru comportamenul ei din cadrul emisiunii de la PRO TV: „Faci rating, faci bani pentru post. Nu faci, go home! Ea face”.

Cel de-al cincilea sezon al show-ului căutător de talente din România a debutat în forță, înregistrând cele mai bune audiențe pe tronsonul orar în care a fost difuzat. Alături de Andi Moisescu și Andra, s-au mai alăturat juriului Bebe Cotimanis și Mihaela Rădulescu. Prima ediție, de vineri seară, a avut toate ingredientele necesare aducătoare de succes. Emoție, replici în contradictoriu, dar și spectacol. Mihaela Rădulescu a reușit să capteze întreaga atenție, în urma momentelor a căror protagonistă a fost.

Una dintre aceste ipostaze este și discuția aprinsă pe care a avut-o cu Andra. Subiectul l-a reprezentat prestația a două tinere de 14 ani care au venit să-și arate talentul prin dans. Pe când artista le lăuda performanță, vedeta de televiziune le-a atras atenția fetelor că trebuie să slăbească cel puțin 5 kg dacă vor să ajungă în următoarea etapă. Pentru atitudinea ei, diva de la Monaco a fost aspru taxată în mediul virtual. „Ești penibilă!”, a fost reacția unei studente la jurnalism la adresa vedetei.

Un alt moment care a făcut vâlvă este cel în care Răduleasca a urcat pe scenă și s-a tăvălit în făină, în încercarea de a desena îngerași, lăsându-și astfel la vedere decolteul generos.

Regizate sau nu aceste ipostaze, cert este că, în urma lor, vedeta s-a trezit cu antipatia fanilor și un val de critici la adresa ei. În ciuda reproșurilor și a jignirilor, Mihaela se bucură de ceea ce-a urmărit de la bun început: ratingul. „Gustul succesului este mirodenia mea preferată! Iar l-am simțit, văzând cifrele de audiență și vă mulțumesc pentru... tot! Chiar și cei care înjură și murdăresc pagina sau atmosfera sunt parte din ecuația succesului meu - o urâm, dar nu putem fără ea, kind of”, a fost mesajul postat de vedetă pe Facebook.

„E a dracului de bună în meseria asta!”

În urma reacțiilor negative care au luat amploare și care o vizează pe Mihaela Rădulescu și prestația ei din cadrul show-ului căutător de vedete, apropiații acesteia s-au mobilizat și i-au sărit în ajutor. Ei au dat explicații pentru ceea ce s-a întâmplat, vineri seara.

„Vă scrie cea mai bună prietenă a Mihaelei. Vă scrie și un profesionist cu ani grei de televiziune în spate. (...) Mihaela, că vă place sau nu, este o show-woman. Știe exact pe ce butoane să apese într-o emisiune de divertisment. Inutil să o comparați cu oricine, nimeni nu are valoarea ei în România. V-ați gândit vreo secundă că pentru asta i se oferă de ani de zile contracte? Și că se bat pe ea presă, televiziuni, emisiuni? Nu te cheamă nimeni nicăieri dacă nu faci audiență, dacă nu aduci bani - vorbim despre televiziuni comerciale, că n-a muncit niciodată pe bani publici, la TVR. Faci rating, faci bani pentru post. Nu faci, go home! Ea face. Nu te ține nimeni să te șteargă de praf. Urâți-o și pentru asta. E a dracului de bună în meseria asta!”, a fost mesajul postat de Carmen, una dintre persoanele care colaborează cu Mihaela Rădulescu de ani buni.

Andra îi sare în apărare

Și Andra a încercat să liniștească apele, după ce-a văzut ce amploare a luat dialogul în contradictoriu pe care l-a avut cu Mihaela Rădulescu în privința concurentelor de 14 ani. Artista, care s-a ținut mereu departe de scandal, a făcut tot posibilul să-și domolească fanii și să-i determine să nu mai fie așa înverșunați la adresa colegei sale de juriu.

„Și dacă tot a venit vorba despre reacția publicului, voiam doar să vă mai spun că, deși au existat multe voci care au criticat-o pe Mihaela Rădulescu pe diverse posturi tv, site-uri, bloguri etc., părerea mea e că reacția acestor oameni a fost totuși prea dură la adresa ei. În orice show de acest gen există și momente controversate. Iar stilul ei de multe ori a născut discuții pro și contra, în fond are 20 de ani de televiziune în spate. Aș dori ca lumea să facă diferența dintre juratul Mihaela și omul Mihaela, atât”, a scris Andra pe pagina ei virtuală.

Răduleasca, emoționată de gestul lui Dan Negru

Mereu atent la ce se întâmplă în lumea divertismentului, Dan Negru nu a făcut excepție nici de această dată.

„E ticsit netul cu păreri despre prestația Mihaelei Rădulescu la «Got talent»… E firesc să fie așa! Mă dezamăgesc în schimb reacțiile celor din breaslă, oameni de televiziune lipsiți de performanță care se grăbesc să-i judece orice mișcare. Unii dintre ei au încercat să ajungă la borcanul cu miere al televiziunii, divertismentul, și pentru că n-au reușit au devenit experți în critici și păreri… Măcar atât am învățat, să nu-mi judec colegii de breaslă, o breaslă cu prea mulți curcani care se cred păuni”. Cu toate astea, prietenii virtuali ai prezentatorului au ținut-o pe-a lor, continuând s-o taxeze pe Răduleasca: „Nu suntem critici, poate şi cei din breasla ta au judecat-o omeneşte, fetele acelea au venit că au un talent, nu să facă gimnastică sau să fie fotomodele. De ce să îi zică că e grasă??? Uite, mi-a plăcut fata aia aşa cum era, dar Răduleasca de ce are bârna aia de nas??? E urâtă, nu ar trebui să mai fie la tv”.

În schimb, Mihaela Rădulescu a fost mișcată de gestul prezentatorului, căruia a ținut să-i mulțumească pentru vorbele lui.

„Dan Negru m-a făcut să plâng. De bucurie că mai există gentleman-i, bărbați ca Don Quijote, personajul meu favorit. Știți ce complicat e să spui ce-a spus el despre mine și toată tărășenia asta, când ești ditamai starul la o televiziune concurentă ?!?! Și ce simplu e să ai atitudinea corectă, bărbătească, atunci când ești OM... Mulțumesc, Dan. N-am să uit niciodată.”, a spus vedeta. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-19Parerea ta...

M
16 Mar 2015

fai paparuda penibila! dute dracului acasa si nu strica rostul frumoasei emisiuni Romanii au talent, aceasta emisiune face reiting si fara penibilitatile tale scirboase si nesimtite. Daca PROtv nu renunta la aceasta penibila, mihaiela tiganu eu nu ma mai uit la emisiune!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz