2019-07-22 14:53

“Crizantema de aur” a implinit 43 de ani! Horia Brenciu ii canta “La multi ani!”

 |  15:32
“Crizantema de aur” a implinit 43 de ani! Horia Brenciu ii canta “La multi ani!”

Astazi,28 octombrie, are loc la Târgoviste deschiderea oficială a Festivalului Nationalde Interpretare a Romantei: Crizantema de Aur. Ajuns la cea de-a 43-a editie,cel mai iubit festival dedicat genului de suflet al muzicii românesti, romanta,aduce pe scena fostei Cetăti de Scaun a Tării Românesti nume importante alelumii muzicale românesti. În prima seară a festivalului, Horia Brenciu siorchestra lui vor sustine un recital de zile mari.

“Romantaeste un gen muzical aproape de inima familiei mele, a tatălui meu, în special. De aceea, invitatia de a sustine un recital la Crizantemade Aur a fost o mare bucurie pentru mine. Pe scena acestui festival au urcatunii dintre cei mai talentati si iubiti artisti romani precum Ioana Radu, Ileana Sărăroiu, Angela Moldovan sau Gică Petrescu. Eu, alături de orchestra mea am pregătit un moment special de romante.Dincolo de piesele cunoscute de pe albumele mele, “35” si “37”,publicul va beneficia si de niste surprize special pregătite penru acesteveniment. Emotiile mele vor fi extrem de mari pentru ca tatăl meu va fi însală De fapt, lui îi dedic recitalul nostru din prima seară a festivalului!” a declarat Horia Brenciu.

Lacea de-a 43-a editie a Crizantemei deAur, 22 de participanti din România si Republica Moldova vor încântaspectatorii la concursul de interpretare. La fel ca si anul trecut, presedintajuriului este soprana Felicia Filip. Pe lângă spectacolul de neuitat oferit deconcurentii festivalului, publicul iubitor de frumos va savura în cele 3 zileale Crizantemei de Aur ceaiul de la ora 5, se va întâlni cu marele artistStefan Popa Popas si se va bucura de prestatiile maestrilor ConstantinFlorescu, Bianca Ionescu, Daniela Vladescu si Florin Georgescu.

GalaLaureatilor CRIZANTEMA DE AUR 2010, prezentată de Adrian Păduraru, va avea locsâmbătă, 30 octombrie, si îi va avea ca invitati speciali pe soprana FeliciaFelip si cântăretul Gheorghe Turda, alături de orchestra “Valentin Albesteanu”.În continuarea programului, actorul Eusebiu Ștefănescu va sustine un recital depoezie. Asadar, timp de 3 zile, Târgovistea va fi îmbrăcată într-un aer cuparfum interbelic. Gratia si eleganta zilelor de altădată se vor regăsi înspectacolele de neuitat ale Crinzantemei de Aur si în atmosfera atent recreatăa momentelor în care a luat nastere romanta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-03-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray