2020-08-07 21:40

Cu cine a schiat Jojo pe pârtia de copii

 |  17:38
Cu cine a schiat Jojo pe pârtia de copii

Pentru prima dată de când a devenit mamă, Jojo a putut să se rupă de lângă Achim Ioan şi a plecat pentru câteva zile în Alpi. Tot pentru prima dată, actriţa s-a urcat pe schiuri, dar a reuşit să evite căzăturile pentru că a rămas pe pârtia pentru copii şi a avut alături cel mai bun instructor, soţul său.

Aflată în Austria împreună cu soţul său, după luni bune în care a avut un program extrem de încărcat, Jojo mărturiseşte că a trăit momente frumoase de relaxare, dar a avut parte şi de aventuri. Fiind pentru prima dată pe pârtia de schi, vedeta PRO TV recunoaşte că a luat lecţii de la soţul său, care s-a dovedit a fi un instructor extrem de răbdător. „Ionuţ m-a învăţat să schiez. A avut o răbdare extraordinară şi astfel am făcut primii mei paşi pe... schiuri! Am învăţat cot la cot cu copiii pe pârtia de începători.” Lecţiile de schi din staţiunea Solden, acolo unde s-au cazat cei doi, nu au fost însă lipsite de peripeţii pentru că într-una din zile Jojo şi soţul său s-au rătăcit pe pârtiile dedicate avansaţilor. „Amuzant a fost că a doua zi am nimerit pe un traseu numai cu pârtii roşii şi negre, deşi eram în căutarea celor albastre, şi am avut emoţii mari întreaga coborâre! Aşa că schiul a fost o experienţă cu totul şi cu totul specială. Am descoperit în schimb frumuseţea sporturilor de iarnă şi prin intermediul lor nişte privelişti de poveste. Cu siguranţă că o astfel de vacanţă merită repetată”, povesteşte Jojo. Actriţa recunoaşte că ea şi soţul său, Ionuţ, iubesc muntele în orice anotimp, fie el plin de păduri înverzite, fie acoperit de zăpadă. Tocmai de aceea, deşi în perioada Sărbătorilor de iarnă au petrecut la noi în ţară la munte, cei doi au ales pentru vacanţă tot o regiune muntoasă, renumită pentru sporturile de iarnă. „Am ales să petrecem vacanţa de iarnă la schi pentru că eu nu mai trăisem o astfel de experienţa şi pentru că iubim muntele în orice anotimp. Am mers în Austria în Solden, o staţiune foarte drăguţă şi primitoare, în care schiul este activitatea de bază pe timp de iarnă, până la jumătatea primăverii”, mai spune Jojo.

Bebe a rămas cu bunicii

Cât timp părinţii au fost în vacanţă, micul Achim a fost răsfăţatul bunicilor, care s-au întrecut în a-i face pe plac. „Achim a rămas acasă cu bunicii”, spune Jojo. „El se simte minunat în prezenţa lor şi nu cred că a sesizat lipsa noastră. În schimb, nouă ne-a fost tare dor de el! A fost prima dată când am stat departe de micuţul nostru şi i-am simţit lipsa. Abia aşteptăm să mai crească şi să mergem împreună în vacanţe. Mi-l imaginez deja curajos pe schiuri. Sunt convinsă că o să-i placă tare mult!”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639554-05-25

Mai multe imagini:
Cu cine a schiat Jojo pe pârtia de copii
zoom
Cu cine a schiat Jojo pe pârtia de copii
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz