2019-12-11 21:25

Cum a reuşit un puşti să-l dea pe MOŞ CRACIUN pe mâna Poliţiei

 |  12:12
Cum a reuşit un puşti să-l dea pe MOŞ CRACIUN pe mâna Poliţiei

Un copil în vârstă de doar nouă ani din Germania a sunat la serviciile de urgenţă pentru a chema poliţia dintr-un motiv cu totul inedit. Puştiul a fost total nemulţumit de cadourile primite de la Moş Crăciun, potrivit comisariatului din Oldenburg, citat de Le Figaro.

Copilul, care locuieşte în localitatea Zetel, din Friesland, a sunat la serviciile de urgenţă şi a explicat că, de Crăciun, nu a primit niciun cadou din lista pe care o comandase, scrie Mediafax.

"Ofiţerii de poliţie au sosit la locuinţa copilului şi l-au găsit pe acesta foarte furios", a explicat purtătorul de cuvânt al poliţiei locale, citat de publicaţia Nordwest Zeitung.

Profitând de o zi foarte fără incidente majore, poliţiştii de la comisariatul Oldenburg au decis să intre în joc: să examineze lista iniţială, să realizeze o comparaţie cu cadourile primite şi să joace rolurile de mediatori.

Au reuşit să regleze conflictul explicând copilului că, cel mai probabil, Moş Crăciun a confundat lista sa cu a altui copil. Poliţiştii au refuzat să dezvăluie conţinutul listei de cadouri a băieţelului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray