2020-03-29 12:22

Cum arată DANIELA CRUDU acum, după ce a fost bătută de iubit: "Dacă nu fugeam, MĂ OMORA!"

 |  00:45
Cum arată DANIELA CRUDU acum, după ce a fost bătută de iubit: "Dacă nu fugeam, MĂ OMORA!"

Pe 12 februarie, Daniela Crudu a fost externata din spital si fanii ei s-au aratat ingrijorati pentru sanatatea brunetei, dupa ce aceasta a aparut cu fata bandajata.

În drumul dintre ieșirea instituției medicale și mașina care a condus-o departe de locul în care a ajuns cu groază, a încercat să se acopere extrem de bine cu o eșarfă. Alături de ea s-a aflat, desigur, sora ei. Nelu Crudu a susținut că îi este alături fiicei sale mai ales în momentele acestea grele și a vorbit despre starea ei de sănătate.

„Se simte foarte bine, se vindecă, toate merg spre bine. Totul este spre bine, se dă cu unguente, se regenerează totul. În două zile va fi bine. Sunt ferm convins că a plecat din țară, ăsta e omul. Dacă ea a decis să nu depună plângere, n-a depus, e un ordin de restricție. Totul merge extraordinar de bine, e tânără, se reface”, a spus tatăl brunetei, potrivit Impact.ro.

“Dacă nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge”, i-a mărturisit Daniela Crudu lui Dan Capatos.

foto: RomaniaTv.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-13Parerea ta...

IOANA
13 Feb 2020

De ce este așa importantă aceasta femeie , care se prostituează de la 14 ani ??? Bine i a făcut , nu este normal ce făcea Daniela.
HAHALERE
13 Feb 2020

O tiganca curva borita . A numarat numai biriti cu bani . Nu face nimic , de cit curvarasie . Capatos este cu o curva din Tei si le face reclama , jmenuri la T V .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine