2020-04-07 10:41

Cum arată Prinţul HARRY deghizat în Moş Crăciun

 |  21:27
Cum arată Prinţul HARRY deghizat în Moş Crăciun

Nepotul mai mic al reginei Elizabeth a II-a, prinţul Harry, care se pregăteşte de primul său Crăciun ca tată, s-a deghizat în Moş Crăciun cu ocazia unei acţiuni de caritate a Scotty’ Little Soldiers. relatează The Huffington Post.

Organizaţia le oferă alinare copiilor cu vârste cuprinse între patru şi 18 ani care au pierdut un părinte ce a servit în forţele armate britanice.

Ducele de Sussex, care are o carieră militară, le dă asigurări copiilor, într-o înregistrare video difuzată de organizaţie, că fac parte dintr-o mare familie, citeaza News.ro.

”Vreau să vă încurajez să vă uitaţi în jurul vostru şi să vedeţi că faceţi parte dintr-o familie, dintr-o comunitate magnifică şi că veţi fi susţinuţi imediat ce veţi avea nevoie”, le spune el.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-21

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

FANE GLONTZ
20 Mar 2020

PAI CUM SA ARATE ? CA UN BOU , CA SI IN VIATA REALA .
COMISARUL PARAIPAN
20 Mar 2020

astia sunt doi copii nefericiti care au crescut fara mama.Printesa Diana a murit cand ei erau mici,nimic nu poate fi mai rau decat chestia asta.Dupa parerea mea cel care este adevaratul vinovat este Charles cu amanta lui Camilla.Cei doi copii sunt victimele tatalui degenerat.Exact asa s-a intamplat si cu monarhia romaneasca si cu Carol al 2-lea care umbla cu tot felul de curve.concluzia-daca te preocupa curvele nu mai ai de ce sa fii print sau rege
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine