2019-10-14 21:05

Cum trăieşte fiul lui Pablo ESCOBAR și ce s-a întâmplat cu AVEREA de zeci de miliarde a celebru traficant de DROGURI

 |  18:40
Cum trăieşte fiul lui Pablo ESCOBAR și ce s-a întâmplat cu AVEREA de zeci de miliarde a celebru traficant de DROGURI

Fără a putea şterge amprenta pe care tatăl său i-a lăsat-o asupra întregului viitor, Juan Pablo Escobar, fiul acestuia, a avut de luat o decizie fără drept de apel. Banii sau Viaţa? Aşa suna „oferta” pe care conducătorii cartelului Cali i-au făcut-o fiului celebrului traficant. Dreptul la viaţă şi l-a putut obţine doar prin decizia de a renunţa la imensa avere a tatălui său, pe care a trebuit să o cedeze celor care s-au desprins chiar din cartelul Medellin, condus de Pablo Escobar. Juan Pablo Escobar a ales să ducă o viaţă anonimă în Argentina.

Despre moartea tatălui său, Juan Pablo Escobar susţine că nu corespunde variantei cunoscute de publicul larg. „El nu a murit aşa cum ni s-a spus. Întotdeauna mi-a spus că, în situaţia în care ar fi prins, se va sinucide. Mi-a mărturisit că are 15 gloanţe în pistol, 14 pentru duşmani şi unul pentru el însuşi. Niciodată nu folosea telefonul când se ascundea, însă în ziua morţii sale, l-a folosit de peste şapte ori, ştiind că apelul va fi urmărit. Cu siguranţă a vrut să fie găsit cu un scop”, povesteşte fiul traficantului.

El adaugă: „Am vorbit cu medicii legişti care ne-au spus că au fost ameninţaţi de statul columbian pentru a schimba autopsia şi că au existat semne clare de sinucidere, cum ar fi prezenţa prafului de puşcă pe piele, care nu apare în cazul în care împuşcătura vine din afară. Există documente clasificate care arată că poliţia naţională columbiană nu spune adevărul despre modul în care s-au petrecut faptele”, adaugă Juan Pablo Escobar.

Juan Pablo Escobar se declară nemulţumit de faptul că este, în continuare, asociat cu imaginea tatălui său şi cu crimele acestuia, chiar dacă şi-a cerut personal scuze victimelor traficului de droguri: „Marea crimă este rudenia. Nu sunt suficienţi 24 de ani de comportament ireprosabil, de muncă ca arhitect, designer industrial, scriitor şi pacifist. Sunt întristat că, după atâţia ani, nu îmi sunt recunoscute propriile acţiuni, şi nu cele ale tatălui meu", scrie .businessmagazin.ro.

Cum trăieşte fiul lui Pablo ESCOBAR și ce s-a întâmplat cu AVEREA de zeci de miliarde a celebru traficant de DROGURI
zoom

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-08Parerea ta...

LEVST.
08 Iun 2018

de accord, fiecare persoana trebuie judecata numai dupa propriile fapte si comportament, si gasesc ca acest om face ce este normal sa faca pentru a fi OM...In Romania adevaratul Pablo Escobar, traieste de pe urma lu' tac-so, asa a si scapat de puscarie, in timp ce pestii cei mici sunt -una-doua- aruncati la ocna...
ELOIANA
09 Iul 2018

Niciodata copii nu trebuie sa fie judecati dupa faptele parintilor lor.Fiecare raspunde sau nu oentru oropriile pacate.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray