2020-07-02 09:49

Cum au slăbit vedetele zeci de kilograme. Aflaţi dietele lui Teo, Piedone, Diana Munteanu, Romaniţa Iovan sau Nicoleta Luciu!

 |  19:03
Cum au slăbit vedetele zeci de kilograme. Aflaţi dietele lui Teo, Piedone, Diana Munteanu, Romaniţa Iovan sau Nicoleta Luciu!

Mulţi dintrenoi se întreabă cum de reuşesc vedetele să-şi recapete formele atât de repededupă ce au născut, de exemplu, şi reuşita lor este pusă pe seama banilor desprecare am crede că reprezintă motorul unei diete de slăbit. Ei bine, Teo,Piedone, Romaniţa Iovan sau Diana Munteanu ne asigură că la mijloc nu estedecât multă voinţă şi dorinţa de a te simţi bine în propria piele, baniinefiind foarte importanţi în procesul de slăbire.

Primarulsectorului 4, Cristian Popescu, cunoscut mai mult după porecla “Piedone” cucare s-a ales din cauza gabaritului depăşit,203 kilograme, a slăbit peste 60 de kilograme în mai puţin de un an,secretul fiind “voinţă, răbdare şi un nutriţionist deştept”. Edilul spune cărespectă cu sfinţenie indicaţiile medicului şi mănâncă de cinci ori pe zi, laore fixe, cina nefiind mai târziu de ora 19.00. Dieta ar fi următoarea: prima şi a doua săptămână,de cinci ori pe zi se mănâncă doar peşte sau carne fiartă, la grătar sau lacuptor. Săptămânile 3 şi 4: se micşorează cantitatea de carne şi se introduclegume. Deci, de cinci ori pe zi, pe lângă carne se mănâncă şi legume. Săptămânile5 şi 6: pe lângă cele cinci mese formate din carne şi legume, o dată pe zi sebea şi un iaurt degresat. Începând cu săptămână a şaptea, se reia regimul.Piedone, porecla trecută, mai nou, şi în buletin, nu are voie să mănânce prăjeli,dulciuri, sucuri dulci, pâine de orice fel şi nici să bea băuturi acidulate,inclusiv apă minerală şi alcool.

Diana Munteanu a renunţatla dulciuri

După naştere, vedetaAntenei 2 a reuşit să-şi recapete silueta şi a pierdut aproape 40 de kilogramefără bisturiu, aşa cum au suspectat-o mulţi, ci cu multă voinţă. A renunţat ladulciuri şi a ales fructele, cât mai multe şi mai diversificate. Totodată,Diana a eliminat din alimentaţie prăjelile şi făinoasele şi a inclus în dietazilnică multe salate şi carne slabă preparată la grătar. Diana spune că este uncaz fericit pentru că a reuşit să slăbească foarte uşor, dat fiind faptul că întimpul sarcinii corpul ei a reţinut foarte multă apă pe care a eliminat-o maiapoi cu ajutorul ceaiurilor din plante.

Teo a pierdut 60 de kgîntr-un an

Campioană la numărul dediete pe care le-a urmat de-a lungul timpului, Teo Trandafir este convinsă căde data aceasta a nimerit-o pe cea mai bună, de mare ajutor fiindu-i nutriţionistaMihaela Bilic. Teo a urmat ca la carte sfaturile acesteia şi este fericită acumcă a reuşit să slăbească 60 de kilograme mâncând trei mese pe zi compuse dincarne de pui, legume, fructe şi ciorbe de legume, cina fiind înainte de ora18.00. A exclus sucurile acidulate şi neacidulate, deoarece conţin conservanţi şicoloranţi, alcoolul şi a băut doi litri de apă pe zi, fiind nevoită să facă şisport de două ori pe săptămână.

Iată şi regimul lui Teo:

Luni - mic dejun: un ceai din plante, oomletă dintr-un ou şi o felie de şuncă presată, o felie de pâine şi o portocală;prânz: 150 g carne de vită la grătar, o salată de crudităţi; cină: 100 g peştela cuptor, un ceai de tei şi un măr.

Marţi - mic dejun: un ou fiert, un ceai şi ofelie de pâine de secară; prânz: piept de pui la grătar, un iaurt degresat, unmăr; cină: fasole verde fiartă, o portocală şi un ceai.

Miercuri - mic dejun: o cafea neîndulcită, ofelie de pâine şi 100 g de şuncă presată; prânz: peşte la grătar cu multă lămâie,o banană; cină: salată de crudităţi cu piept de pui, un ceai, un kiwi.

Joi - mic dejun: un bol cu fulgi de porumbcu un pahar de lapte degresat, un măr; prânz: 150 g filé de somon, o felie depâine de secară, o portocală; cină: o salată de sezon, o portocală şi un ceai.

Vineri - mic dejun: o felie de pâine desecară, o felie de caşcaval şi o cafea neîndulcită; prânz: 150 g de piept depui la grătar, o salată de varză, un ceai de plante; cină: un compot de pere fărăzahăr, o felie de pâine de secară.

Sâmbătă - mic dejun: o cafea neîndulcită, ofelie de pâine de secară şi un cub mic de unt; prânz: ciorbiţă de legume, oportocală; cină: o salată, un ceai.

Duminică - mic dejun: o cafea, un bol cucereale; prânz: ciorbiţă de pui cu legume, un ceai; cină: peşte la grătar, unceai şi o portocală.

Romaniţa, dieta cu fructede mare şi mult sport

Creatoarea de modă are 46de ani, însă nici că-i dai mai mult de 30, iar silueta ei se poate compara cu afetelor care au pe jumătate vârsta ei, însă Romaniţa nu a arătat întotdeauna aşa.În timpul sarcinii s-a îngrăşat 24 de kilograme, însă cu multă voinţă, sport şiun regim personalizat primit de la nutriţionist, a reuşit să slăbească. Romaniţaspune că bea doar apă plată, suc natural de portocale şi ceaiuri, iar pe masăare întotdeauna salate şi preparate pe bază de peşte şi fructe de mare. De 5ori pe săptămână face sport şi de 3 ori merge la masaj. “Nu este uşor, însămerită!”, ne asigură creatoarea de modă care precizează că alcoolul, carnea deporc, sucurile acidulate şi tutunul nu au ce căuta în viaţa noastră dacă nedorim să arătăm bine.

Nicoleta Luciu, 40 kg îndouă luni cu iaurt şi supe

S-a aflat de atâtea oripe coperta Playboy şi formele i-au fost admirate şi de bărbaţi, dar mai ales defemei care doreau să-i semene, însă Nicoleta Luciu s-a îngrăşat foarte mult întimpul sarcinii şi era aproape de nerecunoscut. Înarmată cu multă voinţă, Luciua reuşit să dea jos 35 de kilograme în doar două luni mâncând foarte multesupe, iaurturi şi, ocazional, carne fiartă sau la grătar, fructe şi legumefierte, dar a şi făcut mult sport în fiecare zi. Compotul de mere a fost piesade rezistenţă în alimentaţia zilnică a Nicoletei, deşi medicii spun că unastfel de regim privează organismul de vitamine şi este periculos pentru ficat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-01-05

Mai multe imagini:
Cum au slăbit vedetele zeci de kilograme. Aflaţi dietele lui Teo, Piedone, Diana Munteanu, Romaniţa Iovan sau Nicoleta Luciu!
zoom
Cum au slăbit vedetele zeci de kilograme. Aflaţi dietele lui Teo, Piedone, Diana Munteanu, Romaniţa Iovan sau Nicoleta Luciu!
zoom
Parerea ta...

VFD
16 Iun 2015

eu am slabit 35-40 kg. mancand proteina vegetala ,carne de pui la gratar 1 data pe zi,marging 2-3 ore pe afara 3 cel putzin 3 ori pe saptamana,renuntzind la o masa shi mincind fructe legume [dar niciodata mezel,in faza avansata a slabirii].deci nu m-am infometat niciodata ca sa nu ajung sa cad pe jos shi sa ajung in spital.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz