2019-08-23 07:43

Cum reuşeşte Romaniţa să se menţină astfel, la 46 de ani: „Fac câteva sute de abdomene pe zi”

 |  17:59
Cum reuşeşte Romaniţa să se menţină astfel, la 46 de ani: „Fac câteva sute de abdomene pe zi”

La 46 de ani şi mămică aunui băieţel născut în aceeaşi zi cu ea, Romaniţa Iovan arată parcă mai bine caniciodată. Fostul manechin recunoaşte însă că un aspect fizic frumos nu seobţine gratuit, ci dimpotrivă, cu foarte mult efort. Romaniţa ne-a povestit căface sport zilnic, iar din programul său nu lipsesc abdomenele, câteva sute pezi! În plus, dieta ei este una extrem de disciplinată: nu mănâncă decât carnede peşte şi îşi potoleşte foamea cu multe fructe şi legume. Rezultatele suntvizibile: la o înălţime de 1,75 m, designerul are doar 59 de kilograme.

Tot mai radioasă înultima perioadă, de când viaţa ei s-a liniştit şi de când se iubeşte cuavocatul Iulian Gogan, Romaniţa stârneşte invidie şi în rândul puştoaicelor de20 de ani, graţie fizicului ei bine întreţinut. Întrebată care este secretulsiluetei sale, designerul ne-a răspuns: „Fac foarte mult sport, în fiecare zi,şi nu mă abat de la programul meu. Apelez şi la gantere, dar, în general, facexerciţii cu propria greutate, fără aparate. Fac câteva sute de abdomene pe zi,dar sunt şi o mulţime de alte exerciţii care mă menţin în formă. Nu privescasta ca pe o obligaţie, ci este o reală plăcere pentru mine! Sunt obişnuită cumişcarea, mai ales că am făcut sport de performanţă - handbal - până la vârstade 18 ani. Mă menţine extraordinar de bine şi fizic, şi psihic”. Ai crede că,dacă face sute de abdomene pe zi, Romaniţa îşi permite să mănânce tot ce-ipofteşte inima, însă nu e tocmai aşa: „Am foarte multă grijă la ce mănânc. Alegcarnea de peşte şi din meniul meu obişnuit fac parte multe fructe şi legume. Înafară de asta, stilul de viaţă, de-a lungul anilor, este important. Eu nu ambăut alcool şi nu am fumat niciodată. Nici nu am prea pierdut nopţile, decâtcând era Albert mic şi mă trezeam să am grijă de el”, spune Romaniţa.

Nu ar spune „nu” operaţiilor estetice

Vizitele la mediculestetician au devenit o obişnuinţă pentru cele mai multe dintre vedete, însăRomaniţa Iovan spune că încă nu a apelat la intervenţii chirurgicale pentru aarăta mai bine. „N-am ajuns la cuţit, nu am considerat că ar fi cazul, dar cineştie, dacă am să cred vreodată că va fi nevoie, s-ar putea să iau înconsiderare şi varianta aceasta”.

Sedinţă foto spontană cu iubitul ei

Zilele trecute, Romaniţaa postat, pe profilul său de Facebook, o serie de fotografii în care apare înipostaze tandre alături de iubitul ei, Iulian. „Nu a fost o şedinţă fotopremeditată, ci una foarte spontană. Ne aflam la un eveniment privat, unde eraamenajat un studio pentru cuplurile care doreau să se pozeze. M-a surprins căşi bărbaţilor le-a făcut plăcere să se lase fotografiaţi. Şi Iulian a fost deacord, aşa că am făcut câteva poze pentru noi”, ne-a declarat Romaniţa. Vedetas-a întors, de curând, de la New York, unde şi-a prezentat cea mai nouăcolecţie, „Rock Bird”, în cadrul New York Fashion Week.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-12-09

Mai multe imagini:
Cum reuşeşte Romaniţa să se menţină astfel, la 46 de ani: 'Fac câteva sute de abdomene pe zi”
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray