2019-07-20 12:36

„Cupidonul” lui TRUMP: Melania e foarte familistă, o mamă adevărată!

 |  15:03
„Cupidonul” lui TRUMP: Melania e foarte familistă, o mamă adevărată!

Paolo Zampolli, ambasador al SUA în Republica Dominică, a povestit pentru Q Magazine cum a fost momentul in care s-au intalnit, prin intermediul lui, Melania si Donald Trump. Diplomatul sustine ca, la vremea aceea, nu a crezut nici o secunda ca intre ei va fi mai mult de un foc de paie, mai cu seama ca Trump era insotit la petrecerea respectiva, unde le-a facut cunostinta. Acum, 19 ani mai tarziu, Zampolli se declara placut impresionat de evolutia Melaniei, o femeie familista, „mama adevarata”, care se va descurca excelent in rolul de Prima Doamna.

„Melania, ţi-l prezint pe prietenul meu Donald. Donald, ea este Melania”. - sunt primele cuvinte care îi vin în minte lui Paolo Zampolli când vorbește despre întâlnirea dintre preşedintele ales al SUA şi soţia sa, pe care el i-a prezentat-o, in 1998, in clubul Kit Kat din New York.

„Eram deja prieten cu Donald când acesta a cunoscut-o pe Melania. Pe ea, am întâlnit-o în 1996. O fată cu capul pe umeri, frumoasă, care încerca să exploreze piaţa americană de modeling”, rememorează pentru Q Magazine Paolo Zampolli, fostul impresar al Melaniei Trump, actual ambasador al SUA in Republica Dominicana.

Zampolli este cel care a descoperit-o pe Melania, când aceasta era model în Europa, cu mai bine de 20 de ani în urmă.

Au rămas prieteni, în ciuda timpului, dar și a schimbărilor care au survenit în viața Melaniei.

„Donald a venit la petrecere însoțit, însă, atunci când a văzut-o pe Melania, și-a trimis partenera la toaletă pentru a putea vorbi cu ea. Erau 300 de oaspeți, m-am ocupat de ei, fără să bag de seamă ce se petrece între ei. La câteva săptămâni de atunci, iată, îi văd împreună”, ne spune Zampolli.

După rezultatul alegerilor, declară acesta, a fost printre primii care au felicitat-o pe Melania. „I-am spus: «De acum înainte, tu ești Excelenţa Voastră, Prima Doamnă! Trebuie să te obișnuiești». Cred că a fost puțin șocată. Este, până la urmă, o nouă viață pentru ea”.

„Teriffic” (minunată). „Va fi pur și simplu minunată. Va avea ceva din Jacqueline Kennedy numai că va fi adaptată zilelor noastre”, spune Zampolli, intrebat cum crede ca se va descurca Melanie in rolul de Prima Doamna a SUA.

„Melania este foarte familistă, de aceea a și ales să rămână în Manhattan pentru ca Baron (fiul cel mic al familiei Trump) să își termine studiile. Este o mamă adevărată, are valori, este implicată. Este o fată bună”, conchide Zampolli.

„Va fi ceva nou pentru America. Și nu mă refer doar la Melania, ci și la Donald. A venit vremea ca America să fie condusă de un om de afaceri, nu de un politician, care să servească scopurilor vreunui grup de interese”, spune Zampolli, care nu este străin de jocurile de culise din hight society-ul American, fiind prieten cu mai toate personalitățile care au un cuvânt de spus în politica SUA, printre care și familia Clinton.

„Melania şi Donald au fost prea mult timp criticaţi. America le este datoare să îi lase să îşi facă treaba. Cred că preşedintele ales poate să confirme tot ceea ce a promis în campanie. El poate să redea măreţia Americii”, declară Zampolli pentru Q Magazine.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-21

Mai multe imagini:
'Cupidonul” lui TRUMP: Melania e foarte familistă, o mamă adevărată!
zoom
'Cupidonul” lui TRUMP: Melania e foarte familistă, o mamă adevărată!
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

De ce PSD + Trump = love În România, Partidul Social Democrat, în Moldova, Partidul Socialist, în Rusia, Rusia Unită (partidul lui Putin) și comuniștii chiar, au aplaudat victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale. Trump, care a fost candidatul Partidului Republican – conservator, de dreapta - și a câștigat alegerile cu mesaje complet incompatibile cu ale unei formațiuni autentice de stânga
27 Ian 2017 |

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray