2020-07-05 17:40

Dan Negru, dezamăgit de vedetele autohtone: „Gradul de semianalfabetism în showbizul românesc e foarte mare”

 |  18:34
Dan Negru, dezamăgit de vedetele autohtone: „Gradul de semianalfabetism în showbizul românesc e foarte mare”

Dan Negru este unul dintre puţinii oameni care, în ciuda schimbărilor care au tot avut loc în televiziune, continuă să fie o prezenţă activă pe micul ecran. Emisiunile, pe care pune mâna, îi aduc ratingul dorit, motiv pentru care ele au rămas în grila tv. Negru revine, miercuri seara, la pupitrul show-ului „Te pui cu blondele?”, emisiune care a ajuns la al cinsprezecelea sezon. În ciuda miturilor care există la adresa femeilor cu părul bălai, prezentatorul susţine că a întâlnit blonde care l-au surprins plăcut. Dan Negru mărturiseşte că i s-au confirmat însă prejudecăţile referitoare la persoanele mondene, povestind că a dat peste vedete care nu i-au lăsat tocmai o impresie bună. „Gradul de semianalfabetism în showbizul românesc e foarte mare”, ne-a spus el.

Dan Negru a început noul an cu dreptul. A dat lovitura în noaptea dintre ani după ce-a prezentat „Revelion Starurilor”, înregistrând cele mai mari audienţe. În această seară, prezentatorul va reveni la Antena 1 cu cel de-al cincisprezecelea sezon al show-ului „Te pui cu blondele?”. Dan Negru se mândreşte cu acest format, având în vedere că emisiunea rezistă de ani buni pe micul ecran şi continuă să se regăsească printre preferinţele publicului.

„Showul are 8 ani şi a devenit astfel cel mai longeviv quizz din istoria televiziunii din România, nici un program cu întrebări de cultură generală n-a rezistat atât în grilă, vreodată. Culmea, am întâlnit blonde care au fost concurente în primele sezoane şi care azi au copii de 7 ani”, ne-a povestit Negru.

Deşi majoritatea oamenilor au prejudecăţi referitoare la femeile cu părul bălai, prezentatorul face excepţie, susţinând că, de-a lungul timpului, a întâlnit blonde, care l-au impresionat. Nu acelaşi lucru spune însă despre celebrităţile autohtone. Prin prisma meseriei pe care o are, Negru a cunoscut foarte multe vedete, iar unele dintre ele nu au reuşit să-i lase o impresie prea bună.

„Am întâlnit blonde inteligente după cum am întâlnit bărbaţi celebri stupizi, care nu ştiu să lege două cuvinte. Ăsta e secretul show-ului, să descoperi mereu altceva. Nu am avut prejudecăţi legate de blonde. Dar am avut prejudecăţi legate de cultură generală a vedetelor din România şi astea mi s-au confirmat. Gradul de semianalfabetism în showbizul românesc e foarte mare”, a declarat Dan Negru pentru ziarul PUTEREA.

Nea Mărin şi Moroşanu se pun cu blondele

Nea Mărin şi Moroșanu vor fi prezenţi, miercuri seara, de la ora 20.30, la Antena 1, în prima ediţie a celui de-al cincisprezecelea sezon al celui mai longeviv quizz-show din istoria televiziunii din România. Cei doi sunt invitați de Sf. Ioan la show-ul prezentat de Dan Negru. Cu acest prilej, ei nu vor evita să dea din casă şi să facă unele dezvăluiri. Moroșanu a povestit că îi place să-și facă selfie cu președinții României.

„Am un selfie cu președintele Iohannis și sunt mândru de asta”, a spus sportivul supranumit „Moartea din Carpați”. Blondele le vor da de furcă celor doi, însă rămâne de văzut cum vor trece ei peste provocările femeilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-08

Mai multe imagini:
Dan Negru, dezamăgit de vedetele autohtone: 'Gradul de semianalfabetism în showbizul românesc e foarte mare”
zoom
Dan Negru, dezamăgit de vedetele autohtone: 'Gradul de semianalfabetism în showbizul românesc e foarte mare”
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz