2020-05-29 10:20

Dan Negru e mereu pus pe şotii de „Ziua Păcălelilor”: „Am intrat în telefonul lui Răzvan Popescu şi am ticluit demisia lui din radio”

 |  19:03
Dan Negru e mereu pus pe şotii de „Ziua Păcălelilor”: „Am intrat în telefonul lui Răzvan Popescu şi am ticluit demisia lui din radio”

Ziua de 1 aprilie rămâne pentru multe vedete un prilej de a destinde atmosfera şi a de a-i înveseli pe cei dragi. Aşadar, reprezentanţii show-bizului autohton se ţin de şotii, şi le fac farse colegilor sau apropiaţilor. Dan Negru se regăseşte printre cei ale căror „glume” reuşesc, cu siguranţă, să nu treacă neobservate. Prezentatorul îşi aminteşte că printre victimele sale s-a aflat la un moment dat şi colegul său de breaslă, Răzvan Popescu, care a aflat ulterior că şefii lui i-au primit demisia, deşi el nu făcuse o astfel de solicitare. Cel vinovat de întreaga situaţie creată era Negru, care reuşise să intre în contul lui de mail şi apoi să trimită cererea boşilor, la postul la care lucrează.

Răzvan şi Dani obişnuiau să-şi unească forţele şi să le facă farse celorlalţi. Au existat însă şi mici excepţii de dragul show-ului de la tv. De un astfel de episod îşi aminteşte Dani Oţil, care a plecat de la redacţia emisiunii cu maşină acoperită cu folia de plastic.

„Când eram mai mici am fost întotdeauna în aceeaşi echipă la făcut farse, aşa că, în viaţa personală, am evitat să ne facem glumiţe de genul ăsta. Pentru tv, însă, am făcut o listă întreagă. Cele în care ne-am îmbrăcat maşinile în folie de plastic şi aluminiu au fost, de departe, savuroase”,a povestit „matinalul”.

Dan Negru, regele farselor

Dan Negru este cunoscut în showbizul autohton pentru farsele pe care le face. El merge atât de departe cu gluma, încât nimeni nu bănuieşte că ceva nu ar fi adevărat. Printre cei vizaţi de prezentator este şi Răzvan Popescu, care a avut de tras de pe urma celor inventate de al său coleg.

„Am făcut farse «de serviciu», în emisiuni, şi farse în particular, în timpul liber. Alea de serviciu s-au văzut. În particular, am intrat în contul de mail şi în telefonul lui Răzvan Popescu şi am ticluit demisia lui din radio, absolut oficială şi credibilă, pe care apoi am trimis-o şefilor lui. A fost prima dată când l-am văzut livid, cu grijă zilei de mâine”, a povestit Dan Negru

Radu Vâlcan, păcălit de iubită

Adela Popescu a avut grijă ca şi iubitul ei să guste din „Ziua Păcălelilor”. Aşa se face că Radu Vâlcan a aşteptat în zadar o acţiune ecologică, acesta nefiind decât rodul imaginaţiei partenerei sale de viaţă.

„Eram la filmarea unui serial, iar Adela împreună cu întreaga echipă au avut grijă să-mi pregătească ceva foooarte frumos. Am fost anunţat că trebuie să particip la o acţiune ecologică în Pădurea Băneasa, unde urma să adunăm gunoiul. Am ajuns împreună cu un prieten la locul stabilit, dar mi s-a spus că trebuie să-i aştept şi pe ceilalţi şi apoi vom începe acţiunea. Timp de 4 ore am stat pe telefoane şi am aşteptat! Spre final mi-am cam ieşit din fire!”, a mărturisit Radu.

Florin Dumitrescu, pus pe şotii pe platoul de filmare

Florin Dumitrescu obişnuieşte să le facă tot felul de glume colegilor săi. Pentru a destinde atmosfera pe platourile de filmare, el îi ia în vizor pe ceilalţi doi juraţi ai show-ului culinar de la Antena 1.

„Sunt recunoscut printre prietenii foarte apropiaţi și colegii de muncă pentru micile farse pe care le fac tot timpul. Obișnuiesc să iau telefoanele prietenilor și să trimit SMS-uri de pe ele către alţi prieteni. Pe platoul de filmare le-am oprit de câteva ori lavalierele lui Bontea și lui Scărlătescu, altă dată am umblat la butoanele directorului de imagine. Da, recunosc că fac astfel de farse și să știţi că până acum nu s-a supărat nimeni pe mine: la filmare am destins atmosfera, iar prietenii mă ameninţă că se vor răzbuna, dar mereu uită să o facă.

Chiar și în timpul filmărilor pentru «Hell's Kitchen», la una dintre jurizări, m-am «răzbunat», dacă pot spune așa, pe ceilalţi doi colegi juraţi ai mei și i-am lăsat să guste nişte farfurii cu condimente care știu că nu le plac. Asta pentru că de când lucrăm împreună mă trimit mereu la jurizare primul și nu vreţi să șţiţi cu câte mâncăruri iuţi m-am «luptat», eu nesuportând gustul iute.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine