2020-07-02 10:30

Dana Chera, fostă Grecu, despre MOTIVUL plecării de la Antena 3: "M-a stors de energie"

 |  18:32
Dana Chera, fostă Grecu, despre MOTIVUL plecării de la Antena 3: "M-a stors de energie"

Dana Chera, fostă Grecu, aflată de doi ani în concediul de maternitate, a declarat că nu se mai întoarce la muncă, respectiv Antena 3 și a vorbit despre motivul care a determinat-o să părăsească postul după 15 ani.

"Pe mine Antena 3 m-a stors de energie. Au fost vremuri foarte grele. Le-am facut fată ca ziarist, dar au lasat urme în omul Dana Chera. Nimeni nu e deținatorul adevărului absolut. Dumnezeu. Nu regret nimic, n-o să vorbesc urât despre nimeni dar simt să fac altceva", a declarat Dana Grecu pentru Paginademedia.ro.

Dana Chera a adăugat că perioada de pauză de televiziune a fost o reconsiderare a sa, timp în care a ajuns la concluzia că orice lucru care te dezechilibrează trebuie lăsat la o parte.

"Perioada de pauză de televiziune a fost o reconsiderare a mea, este, dacă vrei, o privire înăuntrul meu. Așa mi-am dat seama că este momentul sufletesc pentru altceva, pentru un alt proiect.

Perioada aceasta - și recomand oricărui jurnalist să își ia o perioadă de respiro - m-a ajutat mult să văd ce înseamnă echilibrul, care sunt așteptările oamenilor și ce anume văd ei la tine. Am văzut și eu, din afară, multă patimă, mulți ziariști foarte încrâncenați, indiferent de opinii sau tabere. Așa se vede de afară.

Observând din exterior, am realizat că este nevoie de foarte mult echilibru în viață. Orice lucru care te dezechilibrează trebuie lăsat la o parte”, a punctat Dana Grecu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz