2019-10-14 09:45

Dana Nălbaru, nefericită alături de Călin Goia: „M-am îmbolnăvit, făceam atacuri de panică zilnic”

 |  17:16
Dana Nălbaru, nefericită alături de Călin Goia: „M-am îmbolnăvit, făceam atacuri de panică zilnic”

Au trecut cinci ani decând nu mai sunt împreună, însă Dana Nălbaru nu poate uita amintirile neplăcutedin timpul relaţiei sale cu solistul trupei Voltaj, Călin Goia. Într-uninterviu extrem de sincer, postat pe blogul ei, cântăreaţa povesteşte că, dupăaproape şase ani alături de Călin, s-a îmbolnăvit şi începuse să sufere deatacuri de panică, ce se produceau aproape zilnic. Motivul: faptul că relaţiaîn care era implicată o făcea nefericită. Dana a trecut însă de mult pesteaceste episoade dureroase şi şi-a găsit liniştea lângă actorul Dragoş Bucur şi lângăfetiţa lor, Sofia.

Dana Nălbaru nu a vorbitniciodată despre motivele pentru care s-a despărţit de Călin Goia, însă odatăcu lansarea noului său album, „One Love”, artista a făcut o serie demărturisiri, pe blogul ei. Astfel, în cadrul unui interviu filmat, Dana şi-areamintit, printre altele, de perioada în care (nu) se (mai) iubea cu solistulde la Voltaj. „Cred că cel mai important lucru pentru o relaţie estecomunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul şi cu totul altfel viaţa, îngeneral. Am ştiut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an derelaţie”. Întrebată de ce a rămas, totuşi, alături de Călin, Dana a răspuns:„Sunt foarte multe motivele pentru care rămâi cu cineva şi o viaţă, chiar dacăacel cineva nu-ţi este cel predestinat. Sunt multe motive care ne fac pe noi,femeile, mai proaste decât am vrea să fim, mai fraiere, mai resemnate, maidelăsătoare... N-aş vrea să spun că bărbaţii sunt nişte nenorociţi... Suntmulte motive pentru care am continuat această relaţie timp de aproape şaseani”. Artista povesteşte apoi că s-a îmbolnăvit, ca rezultat al nefericirii încare trăia. „Ajunsesem să nu mai văd lucrurile frumoase din jur, senzaţia deneîmplinire sporea, m-am îmbolnăvit, ajunsesem să fac atacuri de panică aproapezilnic. N-am mai făcut un atac de panică dinainte de a se naşte Sofia. Dar nuneapărat atacurile de panică erau problema, ci frecvenţa cu care se întâmplauşi felul în care simţeam că nu voi scăpa niciodată de ele decât dacă scap deceea ce mă face pe mine nefericită. Nu mă simţeam înţeleasă... Sunt convinsă căsunt o grămadă de oameni care sunt în relaţii şi se simt singuri în acearelaţie. A fost greu să o iau de la capăt. Întotdeauna e greu să o iei de lacapăt.”

S-a despărţit de Călinşi s-a măritat cu Dragoş

În aprilie 2005, cândapropiaţii lor se aşteptau la o invitaţie de nuntă din partea lor, Dana şiCălin i-au anunţat că, de fapt, s-au despărţit. La scurt timp după asta,artista a primit primul său rol într-un lungmetraj, „După ea”, având astfelocazia de a-l cunoaşte pe Dragoş Bucur, care obţinuse rolul principal. În lunaaugust a aceluaşi ani, cei doi s-au căsătorit în mare secret, la Braşov, oraşulnatal al Danei. La începutul lui 2007, cântăreaţa şi actorul au devenitpărinţii unei fetiţe superbe, pe care au botezat-o Sofia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-10-01

Mai multe imagini:
Dana Nălbaru, nefericită alături de Călin Goia: 'M-am îmbolnăvit, făceam atacuri de panică zilnic”
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray