2019-10-15 19:21

Dana Săvuică: “N-aş vrea să ajung o copie proastă a Pamelei Anderson”! “Iepuraşul” Playboy stă la distanţă de operaţiile estetice

 |  19:52
Dana Săvuică: “N-aş vrea să ajung o copie proastă a Pamelei Anderson”! “Iepuraşul” Playboy stă la distanţă de operaţiile estetice

A fost primavedetă din România care a apărut pe coperta celebrei reviste pentru bărbaţipatronată de Hugh Hefner, iar acum se pregăteşte pentru o revenire în preajma sărbătorilorde iarnă, în rol de Craciuniţă sexy. Chiar dacă are 40 de ani, Dana Săvuicăeste gata să pozeze din nou goală şi este convinsă că are toate atuurile pentruun pictorial de excepţie. Ne-a dezvăluit câteva dintre secretele siluetei sale şise mândreşte că arată atât de bine fără operaţii estetice.

Încă puţin şibărbaţii pasionaţi de pictorialele deocheate o vor admira pe Dana Săvuică fărătextile, la 11 ani de când a fost coperta Playboy, prima din România a celebreireviste. Nu puţini sunt cei care cred că blonda a primit ajutor din parteachirurgului estetician şi că silueta ei a fost retuşată în cabinetele deprofil, mai ales că operaţiile estetice au devenit un lucru banal pentru multedintre urmaşele Evei. Dana recunoaşte că şi-a modificat forma nasului în urmăcu câţiva ani, însă aceasta este singura intervenţie estetică prin care atrecut. În rest, mărturiseşte ca în spatele siluetei sale se află o dietăechilibrată, tratamente cosmetice şi sport. “Nu am nimic împotriva operaţiilorestetice şi nu-i blamez pe cei care le acceptă, însă sunt mulţi cei careexagerează şi nu mai ştiu unde să se oprească. Eu nu vreau să ajung una dintrecei obsedaţi de aparate şi operaţii care ajung să-şi schimbe cu totulfizionomia şi care sfârşesc prin a arăta groaznic. Îmi mai fac din când în cândcâte o injecţie cu botox, însă nu apelez la bisturiu deocamdată. N-aş vrea săajung o copie proastă a Pamelei Anderson sau a Angelinei Jolie, aşa cumprocedează multe femei din lumea întreagă când merg la chirurg cu pozelevedetei preferate şi îl roagă să le modifice trăsăturile pentru a aratăîntocmai ca ea. Dacă vreau să-mi păstrez prospeţimea şi să-mi accentuez un pictrăsăturile accept un pic de botox, un pic de acid hialuronic, un tatuajpermanent pentru a-mi contura sprâncenele. Astea sunt metode neinvazive careajută mult şi te ţin departe de bisturiu. Oricum, soţul meu mă iubeşte aşa cumsunt şi el preferă naturalul. Niciodată nu mi-a sugerat că ar trebui să schimbceva la mine sau că i-ar plăcea să arăt într-un anumit fel. Îmi spune că suntperfectă aşa şi mă preferă naturală!”, ne-a declarat Dana Săvuica.

“CosmeticianaMadonnei mi-a făcut complimente!”

Când răsfoiescrevistele, multe femei au impresia că vedetele care arata atât de bine lavârste înaintate folosesc cosmetice scumpe şi tratamente de înfrumuseţarecostisitoare. Dana Săvuica ne-a declarat că a primit sute de mesaje defelicitare pe Facebook şi că foarte multe femei vor să ştie cum arată atât debine. “Nu agreez mersul la sală, pentru că am tensiunea mică şi la cel mai micefort, inima îmi bate nebuneşte aşa că prefer să merg în parc cu bicicleta.Chiar astăzi (n.r., ieri) m-am plimbat prin pădurea Băneasa, iar pentru celulităfolosesc un aparat, VelaSmooth, de care sunt foarte încântată. Mi-am făcut şiepilare definitivă cu IPL (lumină intens pulsate), pentru că nu vreau să maiduc grijă părului de pe corp, iar în rest beau ceai detoxifiant în fiecare seară,fără zahăr, care îmi reglează şi metabolismul şi tranzitul intestinal şi îmitaie pofta de dulce. Nu îmi aleg cosmeticele în funcţie de preţ şi am folosit şimai ieftine, şi un pic mai scumpe, dar este important să foloseşti o cremăantirid adecvată vârstei tale. Am avut ocazia să o întâlnesc pe Michelle Peck,cea care se ocupă de pielea Madonnei, la inaugurarea salonului de make-up alMariei Păuna şi am fost fericită când mi-a spus că am o piele frumoasă. Nicinu-i venea să creadă când i-am spus că am 40 de ani şi mi-a dăruit un pix cuatoxilină, un dispozitiv care conţine o substanţă similară botoxului pentrutratarea ridurilor fine fără înţepătură”, ne-a declarat Dana.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-04-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray