2020-06-03 13:52

Daniel Iordăchioae a cântat la o înmormântare, în groapa răposatului

 |  19:01
Daniel Iordăchioae a cântat la o înmormântare, în groapa răposatului

De-a lungul carierei sale, Daniel Iordăchioaie a trecut prin tot felul de momente. Aventura vieții sale profesionale a avut loc în urmă cu 18 ani, atunci când a ajuns să cânte la o înmormântare în Ferentari. Recitalul a avut loc în groapa mortului.

Iordăchioaie a povestit despre experiența trăită, catalogând-o drept aventura vieții lui profesionale. Artistul a fost să cânte la o înmormântare, în Ferentari. Însă nu oricum, ci chiar în groapa mortului! Întâmplarea s-a petrecut acum 18 ani.

“M-am dus, dar nu pentru bani, ci din curiozitate. A fost aventura vieții mele profesionale… Priviți povestea asta ca pe un film. În dreapta imaginii, se vede un cort, în care avea loc o nuntă. La intrarea în cort, sunt unii cu săbii. Lângă cort, este ieșirea din curte, unde o țigancă își arată fundul. Lângă poartă, în curte, exact lângă intrare, e un mormânt.

Lângă mormânt, e o groapă pentru unul ce urma să fie băgat acolo a doua zi. Eu, în groapă, cântând! Vă place imaginea asta? Facem tablou din ea? Așa ceva nu vreau să mai trăiesc vreodată… La un moment dat, unii se iau la bătaie în curte și eu o iau la fugă. Afară, însă, dau de bărbatul celei care era despuiată la poartă, care mă întreabă, pe un ton grav: „Unde pleci?” „Ăăăă... vreau apă!”. „Vino încoa’, că-ți dau eu apă!”

Ăla era nașul de la nunta din cort, dar eu n-aveam nicio legătură cu nunta, pentru că fusesem chemat pentru mort, răposatul fiind un fan de-al meu, din câte-am înțeles. Și uite-așa, după ce am cântat, am ajuns în cort, să beau și să mănânc, vorba aceea: „Morții cu morții, viii cu viii!””, ne-a povestit Daniel Iordăchioae.

Pe Daniel Iordăchioae, telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea sâmbătă, 2 mai, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”, cu o transformare în Dan Ciotoi, solistul trupei Generic.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine