2020-08-10 02:25

Daniel Iordăchioae: „N-am dormit aproape deloc. Am slăbit 5 kg într-o săptămână”

 |  22:26
Daniel Iordăchioae: „N-am dormit aproape deloc. Am slăbit 5 kg într-o săptămână”

Daniel Iordăchioaie și-a luat rolul în serios la “Te cunosc de undeva! ”, și a adoptat schimbări radicale pentru a-i ieși cât mai bine transformarea la show-ul de la Antena 1. Dornic să redea cât mai bine un celebru artist internațional, Iordăchioaie a slăbit cinci kilograme.

Daniel Iordăchioae se transformă în Axl Rose, solistul trupei Guns’N Roses, în prima ediție a celui de-al șaptelea sezon al transforming show-ului “Te cunosc de undeva!”, sâmbătă, 14 februarie, de la ora 20.30, la Antena 1.

“Am slăbit aproape cinci kilograme pentru că, în ultima săptămână, n-am dormit aproape deloc, din cauza repetițiilor și a pregătirii acestui rol”, a declarat Daniel. “M-am chinuit să merg cocoșat prin casă, ca Axl Rose... Sunt și nervos, pentru că a trebuit să-mi dau barba jos pentru acest rol”, mai spune el, amuzat de situație.

La filmări, după coborârea de pe scenă, Daniel a simțit nevoia să-și aprindă o țigară, după patru luni în care nu a fumat absolut deloc. “Rolul mi-o cere...”, a explicat el, zâmbind.

Cum îl va întruchipa Daniel Iordăchiaoe pe Axl Rose, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 14 februarie, de la ora 20.30, în prima ediție a noului sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-13

Mai multe imagini:
Daniel Iordăchioae: 'N-am dormit aproape deloc. Am slăbit 5 kg într-o săptămână”
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz