2020-05-29 04:40

Daniela Crudu caută dragostea pe platourile de filmare

 |  18:27
Daniela Crudu caută dragostea pe platourile de filmare

Dragostea și banii pot avea același numitor comun? Asta încearcă să afle și Cruduța, care a fost cooptată în următoarea ediție a show-ului „Burlăcița”. Daniela Crudu speră să împuște doi iepuri dintr-o lovitură! După dezamăgirile amoroase suferite, bruneta își dorește cu ardoare să apară soarele și pe strada ei, așa că ar fi tocmai bine dacă ar întâlni dragostea pe platourile de filmare. Bărbați aleși pe spânceană au fost selectați pentru a-i intra în grații vedetei și pentru a se lupta s-o cucerească. În plus, în afară de acest aspect, Cruduța are șansa să-și rotunjească veniturile. Peste 15.000 de euro vor ajunge în contul vedetei. Filmările se vor desfășura în Italia, iar destinația i se potrivește de minune Danielei, mai ales că mama ei este stabilită în această țară, iar vedeta este familiarizată cu locul. Producătorii mizează pe farmecul Cruduței și se așteaptă la audiențe ridicate, show-ul urmând să înceapă la tv, cel mai probabil, de luna viitoare.

Plină de energie, seducătoare și mereu cu zâmbetul pe buze, Daniela Crudu are parte de proiectul la care a visat întotdeauna. Aceasta este noua ”Burlăciță” de la Antena 1, cea care va pune pe jar inimile pretendenților și se va lăsa ademenită de cele mai neașteptate tehnici de cucerire. ”Eu recunosc că această emisiune îmi vine ca turnată. Îmi doream de mult să fiu ”Burlăciță” și de fiecare dată când urmăream sezoanele trecute ale emisiunii îmi imaginam cum ar fi să fiu eu acolo și ce le-aș face băieților care vin în emisiune”, a mărturisit fostul iepuraș “Playboy”.

Noul sezon al reality show-ului se va filma de data aceasta în superba Italie, acolo unde Daniela spune că abia așteaptă să vadă cum îi va înspira pe pretendenții ei superbul loc. Totodată, bruneta recunoaște că nu le va face viața prea ușoară aspiranților la inima ei, asta pentru că speră ca în urma acestui proiect să-și găsească partenerul ideal. ”Nu le va fi ușor, îi voi supune la diverse teste și sper să mă îndrăgostesc – deja îmi plac câțiva de nu mai pot - și vreau să-mi aleg cel mai potrivit partener”.

Ce ar trebui să aibă cel care vrea să o cucerească pe Daniela? ”Să fie sincer, să-mi arate că a venit în emisiune pentru mine, pentru a mă cunoaște cu adevărat și, nu în ultimul rând, să aibă bun simț”, a mărturisit ea. 

Bianca Drăgușanu a rămas o Burlăciță

Fosta vedetă a trustului Intact, Bianca Drăgușanu, nu avea cum să rateze o asemenea producție tv. În urmă cu patru ani, producătorii au ales-o pentru acest show, ediția fiind prezentată atunci de Cătălin Botezatu. În ciuda rolului pe care-l juca la tv, viața amoroasă a Biancăi era destul de tumultuoasă în realitate. Fosta asistentă tv continua să se vadă cu Adrian Cristea, cel despre care spusese că s-a despărțit. Drept urmare, finala show-ului nu a avut nici un câștigător. La sfârșitul emisiunii, Bianca nu a ales nici un concurent, ea mărturisind că este îndrăgostită de un alt bărbat.

„Mă bucur că v-am cunoscut, că ați ajuns până aici, dar sufletul și inima mea sunt în altă parte. Sunt sigură că iubesc pe altcineva! Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine, asta sunt eu și voi fi acolo unde mă cheamă sufletul și inima mea. Vă doresc numai bine!”, le-a spus Bianca pretendenților ei. De atunci, lucrurile au evoluat în viața vedetei. Ea s-a măritat cu Victor Slav, însă căsnicia lor nu a durat mult, și se pare că din cauza infidelității fostei asistente tv, cei doi au divorțat.

Andreea Mantea l-a întâlnit pe tatăl copilului ei

Fără îndoială, Andreea Mantea nu are deloc noroc în dragoste. Venită la acest show și pentru a-și întâlni un bărbat potrivit pentru ea, bruneta a reușit în cele din urmă doar să-și îndeplinească cea mai arzătoare dorință, aceea de a deveni mamă. Cel care a reușit să-i câștige inima vedetei și să ia premiul cel mare al emisiunii, Cristian Mitrea, nu a rezistat prea mult timp lângă Andreea. Cei doi s-au despărțit după aproximativ trei luni de relație, însă, în urma acestei iubiri, bruneta a adus pe lume primul său copil. Chiar dacă va fi nevoită să-și crească băiețelul singură, Mantea este în culmea fericirii că a devenit mamă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine