2020-02-22 11:16

Daniela Crudu, la un pas să se înrudească cu Pepe

 |  19:42
Daniela Crudu, la un pas să se înrudească cu Pepe

În lipsa unui iubit oficial, Daniela Crudu nu pierde timpul şi, în loc să aştepte o cerere în căsătorie, face ea primul pas spre întemeierea propriei sale familii. Aflată la botezul fiicei lui Pepe, bruneta nu a stat locului o clipă, fiind sufletul petrecerii. Vedeta a şi făcut o cerere în căsătorie, fiind la un pas să se înrudească cu Pepe.

Daniela Crudu face ce face şi reuşeşte să stârnească hohote de râs. Trimisă să facă pe reporterul special la botezul fetiţei cântăreţelui, asistenta tv a animat atmosfera, reuşind să smulgă zâmbetele invitaţilor. După ce-a vorbit cu vedetele aflate la botez, Daniela a ajuns să-l intervieveze şi pe socrul lui Pepe, pe care l-a întrebat dacă o consideră potrivită pentru fiul lui.

Ea a primit aprobarea bărbatului de a-i fi noră, aşa că nu a stat prea mult pe gânduri şi a trecut la următoarea etapă. „Vrei să fiu soţia ta? Ce mi-ai oferi dacă aş fi soţia ta?”, l-a întrebat, plină de euforie, bruneta pe cumnatul lui Pepe. Bombo, fratele Ralucăi Pastramă, a încercat s-o impresioneze în fel şi chip prin răspunsurile lui, astfel încât Daniela să nu-şi schimbe intenţiile. Întreaga scenă a fost redată în cadrul emisiunii „Un show păcătos”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-02Parerea ta...

PAPARUDA
03 Sep 2015

Tigan la tigan trage , se aduna . Mai fac si tiganie pe ulita lor , in loc sa taca .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine