2020-07-07 15:28

Daniela Crudu o ia pe urmele Andreei Mantea? Vezi ce spune despre concurenţii de la "Burlăciţa"

 |  08:01
Daniela Crudu o ia pe urmele Andreei Mantea? Vezi ce spune despre concurenţii de la "Burlăciţa"

A iubit şi a pătimit, dar cum omul din greşeli învaţă, Daniela Crudu se consideră acum pregătită pentru un nou început. Sentimental, vorbind. În urmă cu doar câteva luni, bruneta a dat lovitura şi a fost convocată pentru a fi următoarea „Burlăciţă” în show-ul de la Antena 1, unde, odinioară, Andreea Mantea l-a cunoscut pe tatăl copilului ei. Fericită că va împuşca doi iepuri dintr-o lovitură, Cruduţa a dat curs filmărilor, care s-au desfăşurat tocmai în Italia. S-a ales astfel şi cu bani, şi cu distracţie, dar şi cu alte surprize, care speră ea să fie plăcute şi pe viitor. Într-un material realizat pentru ziarul PUTEREA, Daniela ne-a mărturisit că a avut grijă să-şi testeze admiratorii în fel şi chip, tocmai pentru a nu face o alegere greşită. Partea bună pentru asistenta „păcătoasă” e că din 20 de bărbaţi aleşi pe sprânceană special pentru ea, au fost câţiva care i-au căzut cu tronc. În plus, prietena ei, Bianca Drăguşanu, i-a fost aproape chiar în prima ediţie, care va se va difuza mâine seară, pentru a o ajuta să facă o selecţie riguroasă.

Cum a fost experienţa „Burlăciţa” pentru tine?

A fost cea mai frumoasă experienţă pe care am avut-o în televiziune. Nu o să uit nicioadată ce am trăit în Italia alături de băieţi. Să fiu eu personajul principal între atâţia băieţi, să fiu alintată şi adorată… a fost foarte frumos! Multe lucruri m-au luat prin surprindere, o să vă convingeţi pe parcurs.

La ce teste ţi-ai supus pretendenţii? Ce declaraţie de dragoste te-a dat pe spate?

Au fost tot felul de probe, am vrut să ştiu exact de ce au venit în emisiune. Sinceritatea e foarte importantă pentru mine şi chiar am vrut să ştiu de ce au venit acolo. Am vrut să fiu convinsă că mă plac cu adevărat şi că sunt o partidă bună pentru mine. A fost o experienţă reală 100%, chiar îmi doream să rămân cu cineva şi am avut de unde să aleg. Zici că au fost aduşi special pentru mine!

A reuşit cineva să-ţi intre în graţii? Chiar crezi că poţi să-ţi întâlneşti adevărata dragoste pe platourile de filmare sau mizezi pe distracţie?

Chiar au fost câţiva care m-au cucerit, m-au pus pe gânduri şi veţi vedea ce se întâmplă. Mi-au răvăşit sentimentele.

Cât de departe ai merge pentru persoana iubită? Ai vreun regret?

Până în pânzele albe! I-aş sta alături şi la bine şi la rău, cum am şi demonstrat până acum. Regret uneori timpul pe care l-am pierdut, nimic altceva.

Pentru colega ta de post, Andreea Mantea, show-ul a reprezentat împlinirea visului de a fi mama, dar sentimental nu a fost aşa bine. Nu ţi-e teamă că vei face o alegere greşită? (Bărbaţii în loc să te cucerească pentru ceea ce eşti, să urmărească doar promovarea de pe urma ta?)

Sunt destul de matură să îmi dau seama care îi sunt intenţiile. Şi probele la care i-am supus sunt pentru a-mi da seama ce vor de la mine.

„Lawrence al Arabiei”, „Londonezul” sau „Ricky Martin” sunt poreclele alese de asistentă pentru admiratorii ei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz