2020-04-05 10:57

Daniela Crudu, PRIMELE DECLARAȚII după ce a fost bătută de iubit: "Mă simt bine, foarte bine"

 |  23:24
Daniela Crudu, PRIMELE DECLARAȚII după ce a fost bătută de iubit: "Mă simt bine, foarte bine"

A trecut mai bine de o saptamana de cand Daniela Crudu a fost batuta de barbatul cu care avea o relatie de cateva luni. Desi ar fi ajuns la spital in stare grava dupa ce croatul a dat-o cu capul de bordul masinii, bruneta este acum zambitoare, asa cum o stie toata lumea si spune ca si-a revenit complet.

'Mă simt bine, foarte bine. Am trecut cu bine peste incident, după cum se vede. Nu pot să vă spun motivul pentru care s-a iscat cearta. Nu o să depun plângere'', a spus Daniela Crudu, în exclusivitate pentru Spynews.

Daniela Crudu a ajuns la spital duminica trecuta, cu putin timp inainte de Valentine's Day, dupa ce barbatul care intre timp i-a devenit fost iubit a batut-o intr-o criza de gelozie.

Gurile rele au spus, la momentul respectiv, ca barbatul si-a iesit din minti din cauza unei sume de bani pe care Daniela i-ar fi sustras-o din seif fara sa-l anunte.

Intre timp, Cruduta se simte foarte bine si refuza sa depuna plangere impotriva celui care a agresat-o. Pe de alta parte, croatul a plecat din tara.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-17Parerea ta...

HAZNA
18 Feb 2020

Ce dracu se vorbeste de o toganca curva ordinara , hoata , furacioasa ? Aruncata in piata mare si batuta cu pietre
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine