2020-02-17 12:06

Daniela Crudu şi-a sărbătorit aniversarea în Italia

 |  19:03
Daniela Crudu şi-a sărbătorit aniversarea în Italia

Distracţie, şampanie din belşug şi mulţi bărbaţi, de astea a avut parte din plin Daniela Crudu la ultima ei aniversare. Bruneta a sărbătorit împlinirea a 26 de ani pe platourile de filmare, prilej cu care pretendenţii ei de la „Brulăciţa” au răsfăţat-o cum au putut, întrecându-se în tot felul de gesturi.

„Nu-mi doream de ziua mea decât să-i văd pe toţi aceşti bărbaţi cântându-mi La mulţi ani! şi dorindu-şi să fie cu mine”, ne-a mărturisit Cruduţa, iar visul i s-a împlinit. De ziua ei de naştere, bruneta a îmbinat utilul cu plăcutul, petrecând alături de admiratorii ei tocmai în Italia, acolo unde s-au desfăşurat filmările pentru emisiunea a cărei protagonistă e, şi care poarte fi urmărită, în această seară, la Antena 1.

Nelipsite nu au fost doar şampania, voia bună şi cheful de distracţie, ci şi accesele de gelozie ale lui Valentin, unul dintre concurenţii care pare să găsească mereu o cale de a se detaşa de ceilalţi, hotărât fiind să ajungă la inima Danielei. Petrecerea a continuat şi la piscină, unde bruneta şi-a testat pretendenţii, făcându-i să treacă printr-o competiţie de înot pentru a obţine o întâlnire privată cu ea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine