2020-02-28 12:18

Daniela Gyorfi, gravidă: „O să cânt până în luna a noua”

 |  17:16

Cele două sarcini pecare le-a pierdut nu au speriat-o îndeajuns pe Daniela Gyorfi, încât să steadeparte de scenă. Însărcinată din nou, în cinci luni, cântăreaţa spune că arvrea să cânte până în luna a noua, pentru că firea ei este foarte activă şi „nupoate sta degeaba”. Din fericire, medicii i-au dat veşti bune Danielei, de dataaceasta: bebeluşul, care se pare că va fi un băieţel, este sănătos şi sedezvoltă perfect normal. În prezent, vedeta şi iubitul ei se pregătesc pentru oreorganizare a locuinţei, căci îşi doresc ca primul lor copil să aibă parte detot confortul când va veni acasă.

„Sunt gravidă, nubolnavă!”. Aceasta este deviza Danielei Gyorfi în perioada sarcinii. Chiar dacăa pierdut până acum două sarcini, artista spune că nu poate renunţa laspectacole, din cauza felului său de a fi, foarte dinamic. „Nu am nici oproblemă, mă simt foarte bine, doar că îmi este somn mai mult decât înainte. Măodihnesc şi am grijă de mine, dar nu pot să stau numai în pat toată ziua. Nupot să stau degeaba, aşa e firea mea. Trebuie să muncim, căci altfel cine neplăteşte traiul? Merg la medic de câte ori este nevoie şi mă bucur că toatetestele au ieşit foarte bine”, ne-a declarat Daniela. Artista recunoaşte însăcă, deşi starea ei este buna, se teme, totuşi, de o altă experienţă nefericită.„Am stat cu emoţii de la început şi la fel stau şi acum. Tot ce vreau este să-lnasc sănătos, nu-mi doresc nimic mai mult. Sigur, doctorul îmi spune că oriceeste posibil, dar eu sper ca de data asta să se termine totul cu bine şi să-miaduc băieţelul acasă”. Între timp, vedeta îşi onorează toate contractelesemnate în ultima perioadă. „Până de revelion am agenda plină, dar am şi zilemai libere, în care pot să-mi trag sufletul. Dacă totul merge aşa cum îmidoresc, o să cânt până în luna a noua. N-aş fi singura, îmi aduc aminte că şiLoredana (Groza, n.r.) a făcut la fel, şi alte cântăreţe, iar activitatea le-aprins bine pe timpul sarcinii”, spune Daniela. În săptămânile următoare,cântăreaţa şi iubitul ei, impresarul George Tal vor să reorganizeze locuinţaartistei şi să pregătească o cameră pentru copil. „Nu o să cumpăr nimic până lafinalul sarcinii, din superstiţie, dar trebuie să aranjăm mobila altfel, ca săfacem loc pentru bebeluş”.

Nu renunţă la animalelede casă

Mare iubitoare deanimale, Daniela se mândreşte cu cei doi căţei ai săi, la care nu are de gândsă renunţe odată ce va deveni mămică. „Am un cocker extrem de frumos, Dani îlcheamă şi un sharpei primit de la George, Toby. Nu cred că prezenţa lor vadăuna cu ceva copilului. Ce să fac acum, să-i dau afară din casă? Nu pot să facaşa ceva. O să am grijă să-l feresc pe cel mic de microbi, iar în rest, ştiu căeste foarte benefic pentru psihicul unui copilaş să crească în preajmaanimalelor”, explică Daniela.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638943-01-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine