2020-02-26 19:45

Daniela Gyorfi nu scapă de pacoste nici însărcinată. „Fosta iubită a lui George mă blesteamă zi de zi!”

 |  18:04
Daniela Gyorfi nu scapă de pacoste nici însărcinată. „Fosta iubită a lui George mă blesteamă zi de zi!”

Nici măcar acum, cândeste însărcinată, Daniela Gyorfi nu scapă de pacostea pe care o reprezintăfosta iubită a logodnicului ei, George Tal. Frustrată că acesta nu a cerut-o încăsătorie, cu ani în urmă, când au făcut un copil, femeia îşi revarsă furiaasupra cântăreţei, pe care o consideră vinovată pentru eşecul ei. Sorina PopaHoisler, fosta iubită a lui George, îi trimite Danielei Gyorfi câte 20 de SMS-uripe zi în care o blesteamă şi o înjură, „sport” pe care îl practică de vreo doiani. Sătulă de crizele de isterie ale acesteia, artista şi iubitul ei segândesc serios să depună o plângere penală împotriva ei.

Daniela Gyorfi spune căare o nouă şansă la fericire, după ce a aflat că este din nou însărcinată. Şitotuşi, cântăreaţa, care a pierdut trei sarcini în trecut, nu se poate bucuradeplin de minunea care i se întâmplă. „În primul rând că mă tem să nu mai păţesccum am păţit până acum. Şi eu, şi George suntem fericiţi că am rămas iarăşigravidă, dar nici nu ştim dacă să ne bucurăm acum sau... Am speranţa că va fitotul bine, totuşi, măcar de data asta!”, ne-a declarat cântăreaţa. Pe lângătemerile legate de sarcină, Daniela mai are parte de un stres, provocatconstant de fosta iubită a lui George, Sorina Popa Hoisler. „Primesc SMS dupăSMS de la ea, în jur de 20 pe zi! A pierdut total controlul, nici nu-mi vine săcred că este capabilă de aşa ceva. Mă blesteamă zi de zi, mai ales de când aaflat că sunt din nou însărcinată. Îl întreabă pe George de ce se mai chinuieştesă facă un copil cu mine, că şi aşa nu pot să fac... Nici în filme nu vezi aşaceva, a adunat atâta răutate în ea, încât mă şochează”, povesteşte Daniela. Cuani în urmă, Sorina Popa Hoisler a trăit o aventură cu George Tal, care pevremea aceea era căsătorit. Din relaţia lor a rezultat un băieţel, pentru careimpresarul Danielei plăteşte lunar pensie alimentară. „El nu a vrut să-şi lasenevasta, iar ea probabil că de atunci trăieşte cu frustrarea asta în suflet. Decând a aflat că George este cu mine, vrea pensie mai mare, are impresia căGeorge este acum plin de bani, pentru că are o relaţie cu mine. I-aş da eubanii ăştia, numai să încheiem circul, dar nici atitudinea ei nu este corectă.Ea vrea ca George să-i plătească pensie mare, dar, în schimb, nu-l lasă săvorbească cu băiatul nici măcar la telefon. Ne-a spus că ea este studentă lapsihologie acum şi că vrea să-şi susţină diploma pe noi, în sensul că vrea săne ducă la exasperare şi să ne sinucidem. Aţi auzit nebunie mai mare caasta...?”, spune Daniela. Cântăreaţa ne-a mai povestit că aceeaşi Sorina asesizat Garda Financiară să efectueze un control la firma lor. „Avem o casă deproducţie care funcţionează corect şi cinstit, dar ea spune că furăm şi abiaaşteaptă să ne bage în puşcărie. Ce să fur, să fur pe vocea mea, pe banii mei?!”,se întreabă Daniela. Artista şi

Cântă astăzi la Callatis

Deşi are deja trei lunide sarcină, Daniela spune că nu are de gând să se retragă de pe scenă.„Deocamdată sunt bine, nu am probleme, aşa că mâine-seară (n.r. - astăzi) o să mergla Mangalia, unde o să cânt la Festivalul Callatis. Ca şi ceilalţi artişti, osă cânt gratis, pentru că am înţeles că, din cauza crizei, s-au chinuit mult săfacă acest eveniment”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-05-20Parerea ta...

GEORGE TAL
14 Aug 2010

GEORGE TAL, DE CE NU-I DAI COPILULUI TAU 200 EURO PENSIE???ESTI FOMIST??NU AI DE UNDE IMPRESARULE?? CUM SA TRAIASCA, CREASCA ALA MICU CU 150 LEI?NU TI-E RUSINE??CE TATA ESTI TU GEORGE???
DANIEL
11 Oct 2017

Numai MINCIUNI din spusele Danielei Gyorfi!Aberatii!Falsuri!A pierdut atatea sarcini pentru ca a facut avorturi cu nemiluita, viata depravata avuta pana sa-l intalneasca pe Tal!Nu o deranjeaza nimeni pe ea cu mesaje....nu o blesteama nimeni!Vor sa ascunda mizeria si bataia de joc a lui George Tal fata de copii lui!Toti prostii stiu sa faca copii, TATA este acela care ii creste!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine