2020-04-06 00:21

De când nu s-a mai spălat Lady Gaga?

 |  12:57
De când nu s-a mai spălat Lady Gaga?

Iată o întrebare care ar putea cuprinde două tabere: curioșii și cei care nu dau doi bani pe așa ceva. Dar cum curiozitatea roade, chiar și pe ascuns, să vedem despre ce e vorba.

Lady Gaga își pregătește revenirea în forță pe piața muzicală. S-au aruncat deja pe piață numeroase indicii cu privire la albumul pe care extravaganta cântăreață ar urma să-l lanseze în scurt timp. În general, impresarii, ori însăși vedetele, fac tot felul de lucruri pentru a atrage atenția, mai ales când urmează lansarea unui nou album.

Lady Gaga este foarte activă pe contul ei de Twitter, iar fanii au avut parte de o dezvăluire inedită din partea ei: „Asistentul meu: când a fost ultima dată când ai făcut baie? Eu: Nu îmi amintesc”. Inedita postare a vedetei este însoțită și de hastag-ul LG6, lucru despre care fanii cred că anunță lansarea în curând a celui de-al șaselea album de studio al cântăreței.

“Uit de tot”

Într-un interviu acordat recent pentru canalul de YouTube NikkieTutorials, Lady Gaga a vorbit despre ce planuri are pentru 2020. „Mai multă muzică, nu intenționez să mă retrag prea curând… orice fel de muzică, foarte diferită. Vreau să fac mai multe filme, vreau să am copii și vreau să duc mai departe Haus Laboratories până devine compania de make-up a visurilor mele”.

În ceea ce privește controversata declarație legată de igiena personală, Lady Gaga a mai explicat anterior că, atunci când o inspiră anumite lucruri, totul în jurul ei trece pe plan secund. „Când am inspirație, uit de orice altceva și fac lucrurile fix cum simt, în acel moment. Nimic nu mai contează, uit de tot ce este în jur și trăiesc momentul”. Inclusiv lipsa igienei o trăiește, chiar și numai în scop publicitar…


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine