2020-01-20 19:54

De ce a fost inlocuita Rocsana Marcu la matinalul Antena Stars

 |  12:48
De ce a fost inlocuita Rocsana Marcu la matinalul Antena Stars

In dimineata aceasta, echipa de la matinalul Antena Stars a aparut intr-o noua formula, Rocsana Marcu fiind inlocuita, dupa trei ani, cu Natalia Mateut. Fanii s-au aratat indignati pe retetele de socializare si au cerut explicatii. Motivul il explica blonda pe Facebook: am simtit nevoia sa trec la un alt nivel.

"Sunt momente in viata cand trebuie sa luam niste decizii radicale pentru a trece la un alt nivel chiar daca este vorba despre despartirea de un proiect pe care l-ai crescut si l-ai adus pe primele locuri in ceea ce priveste audientele. Nu fac acest pas din orgoliu, din neputinta sau mandrie, ci pur si simplu pentru ca acest lucru nu se mai potriveste cu viata mea.

Am demonstrat in 20 de ani de televiziune ca am fost constanta si dedicata la maximum in orice proiect am fost implicata si promit ca la fel va fi si legat de noul format tv din care voi face parte.

Copilasul 'Star Matinal' care abia a implinit 3 anisori o sa fie lasat cu siguranta pe maini bune, pentru ca am incredere intr-o echipa extraordinara ce se afla in spatele camerelor de filmat. Va doresc sarbatori fericite si dimineti la fel de vesele ca si pana acum! Noi ne vom revedea in fiecare seara intr-un nou proiect!", a scris Rocsana Marcu pe Facebook.

Incepand de astazi, emisiunea "Star Matinal" va fi prezentata, asadar, de Natalia Mateut si Razvan Botezatu. Desigur, cu ajutorul asistentei Raluca Dumitru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-30



Parerea ta...

ION
30 Dec 2016

Pentru ca nu are deloc talent? Pentru ca este jenanta? Pentru ca este vulgara? Pentru ca este grasa?
MARIA
01 Ian 2017

Emisiunea nu mai are acelasi farmec.Pacat !
MARIA
01 Ian 2017

Uneori Rocsi cam sarea calul cu comentariile.Nu stiu care este adev.dar iti placea cam mult sa iti bati joc de multi oameni.Mai gindeste-te....
PILU
01 Ian 2017

Cred cea mai fericita e Raluca. Nu scapa Roxana nici o ocazie s-o umileasca. O frustrata, ce mai. Mi se pare ciudat ca nu face cunoscut numele tatalui celei lalte fetite. Cred ca nici ea nu stie. Era de rau de tot pentru tip , patea ca fiul primarului din Giurgiu la acea data. Si incepuse sa puna la greu.
VIOREL
02 Ian 2017

Pacat se potrveau eu nu cred in rautati
SAEA SARA
02 Ian 2017

o, respir uşurată că nu mai văd această creatură, urâtă, vulgara, numai dinţi de ea parcă este bot de cal, îi plăcea să umilească pe aproape tot ce nu îi convenea ei. Strică şi emisiunea lui Brancu, vai ce greşeală ptr. Brancu, Bahmiţeanu şi Roxana, chiar că ele îi lipseau - ce este mai nepotrivit. Oricum succes ptr. Brancu
BOMBONIKA
02 Ian 2017

TZIGANCI SPURCATE...
EMI
05 Ian 2017

Da. Rocsana este vulgara, nu știe sa danseze, nu știe sa vorbească. Natalia este finita, senzuala , nici ea nu găsește cuvintele însă este mai plăcută. Emisiunea în sine este un eșec total.
VICTORIA
28 Ian 2017

Sunt socata cum a acceptat Brancu sa lucreze cu Roxana.O sa piarda din audienta,pacat.
ANA
24 Mai 2017

Ce de răutăți fiecare ar trb să se uite in gradina lui și pe urmă să vb de alții
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray