2020-01-27 05:44

De ce a mai fost arestat actorul Shia LaBeouf

 |  11:40
De ce a mai fost arestat actorul Shia LaBeouf

Prieten vechi cu catusele, date fiind situatiile nu tocmai putine in care a fost arestat de politistii americani, actorul Shia LaBoeuf a comis-o din nou. De data aceasta, actorul de 30 de ani a fost arestat chiar la locul de unde transmite live protestul „He Will not divide us”, care se doreste a fi organizat pe toata durata celor 4 ani cat Donald Trump va fi Presedintele Americii.

Potrivit surselor din cadrul politiei, un barbat prezent la locul protestului a spus catre camerele care transmiteau live unele lucruri cu care Shia LaBeouf nu a fost de acord.

Poliţia a precizat că actorul i-ar fi tras fularul unui bărbat neidentificat în vârstă de 25 de ani, joi dimineaţă, în afara clădirii Museum of the Moving Image din Queens, zgâriindu-i şi faţa acestuia. LaBeouf şi-a petrecut primele zile din mandatul de preşedinte al lui Donald Trump cântând "Nu ne va diviza" în faţa unei camere care filma în direct, în afara clădirii muzeului, scrie Mediafax.

Se pare ca NYPD a fost cu ochii pe ceea ce transmite actorul pe internet inca de cand a inceput protestul, scrie elle.ro. Cel mai probabil, actorul va fi acuzat de asalt.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-26

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine