2019-11-13 15:13

De ce a plecat Bebe Cotimanis de la un celebru show de talente

 |  11:31
De ce a plecat Bebe Cotimanis de la un celebru show de talente

Ştirea că Florin Călinescu preia scaunul de jurat de la Bebe Cotimanis în principalul show de talente al Protv a dat naştere la multe speculaţii ale presei.

Într-un interviu acordat ziarului „Ring”, actorul a explicat decizia sa şi a negat orice conflict cu Mihaela Rădulescu:

"Sunt in relații de prietenie cu Mihaela, chiar foarte bune. Ne respectam și ne apreciem reciproc și intotdeauna va fi așa. Mihaela e o fata extraordinara, un om cald cu un suflet mare. Am avut de ales intre mai multe proiecte ale ProTV şi unele strict personale şi profesionale: trei piese de teatru şi numeroase colaborari. Anul acesta, «Romanii au talent» va avea cu siguranta un Bebe lipsa şi un Florin in plus. E decizia mea. Nimeni nu e, profesional vorbind, de neinlocuit, iar cand in locul meu vine Calinescu, un om plin de umor şi de cunoştinte intr-ale showbizului, lucrul acesta nu poate fi decat benefic. Sezonul trecut al concursului «Romanii au talent» a fost extrem de bun, in care am cunoscut sute de oameni talentati, iar noul sezon va fi, cu siguranta, unul de exceptie” a explicat Cotimanis.

De asemenea, Bebe Cotimanis a povestit că deciziile luate în cadrul emisiunii „Românii au Talent” au fost unele foarte dificile, care nu l-au lăsat multe nopţi la rând să se odihnească.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-15

In legatura cu acest articol...

Mihaela Rădulescu, amendată pentru declaraţii discriminatorii

Florin Călinescu revine în televiziune într-un show celebru
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray