2019-10-20 17:50

De ce au părăsit Jojo și Paul Ipate ASIA EXPRESS: E dramatic, dar nu mai putem!

 |  22:48
De ce au părăsit Jojo și Paul Ipate ASIA EXPRESS: E dramatic, dar nu mai putem!

Erau unii dintre cei mai ambitiosi concurenti din ASIA EXPRESS, dar au fost nevoiti sa abandoneze. O problema mai veche de sanatate a lui Paul Ipate a fost agravata din cauza probelor extrem de dificile din competitie si durerile au devenit insuportabile. Astfel, Jojo si Paul au luat primul avion spre Romania.

„Inițial nu am crezut că este atât de grav! Eu am o operație la spate de mai mult timp. Am ținut-o sub control o bună bucată de timp, altfel nu veneam aici. Problema e că acum sunt niște dureri și chiar nu mai pot continua. Îmi este imposibil", a dezvăluit Paul.

„Am ajuns la spital, am făcut un RMN și neurochirurgul a spus că dacă voi mai merge cu rucsacul în spate, voi ajunge la operație. Dacă mergi și nu mai cari nimic, e doar o chestiune pe care o amâni, dar tot vei ajunge la operație.", a spus Paul.

Cu ochii în lacrimi, Jojo le-a transmis succes celorlalte vedete rămase în cursa pentru marele premiu: „Știam care sunt problemele lui Paul, dar am crezut că va putea trece peste. Îmi pare rău pentru că de multe ori poate trebuia să fiu mai atentă. Au fost dăți când a cărat și rucsacul meu.

Știam că el are o sensibilitate și trebuia să țin cu dinții de rucsac. Dacă nu ar fi făcut asta, poate nu se ajungea aici. Sănătatea lui este mai importantă decât orice provocare".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-24

Mai multe imagini:
De ce au părăsit Jojo și Paul Ipate ASIA EXPRESS: E dramatic, dar nu mai putem!
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray