2020-07-06 23:32

De ce e tristă mama lui Mihai Mitoșeru

 |  14:47
De ce e tristă mama lui Mihai Mitoșeru

Nu demult a dat un interviu în care a vorbit despre divorțul său de Noemi. Înainte de acest lucru a postat pe Facebook un mesaj în care a oferit fanilor informații despre divorț, apoi a făcut dezvăluiri detaliate în cadrul unei petreceri mondene.

Este vorba despre Mihai Mitoșeru, care și-a obișnuit publicul cu sinceritatea sa, iar amănuntele divorțului său (produs în noiembrie anul trecut)  deja nu mai sunt o noutate. „13 ani înseamnă o viață întreagă. E greu, cel mai nasol e că nu există un motiv real, nici noi nu știm exact de ce ne-am despărțit. Bănuiesc că faptul că am fost fiecare cu treaba lui în ultima perioadă… ea stă 20 de ore la muncă, eu sunt plecat tot timpul cu filmări sau spectacole. Asta a fost principala problemă. Suntem și orgolioși, și Raci amândoi, niciunul nu lasă de la el. Ce-o vrea Dumnezeu… Eu cred că cel mai bun lucru pe care l-am făcut a fost să o invit la divorț”, a mărturisit Mihai Mitoșeru într-un interviu. Și lumea a empatizat cu Mitoșeru, deoarece povestea lui e atât de…umană.

Cum vede ea lucrurile

Însă, după cum se știe, în cadrul poveștilor de acest gen întotdeauna suferă cineva. În cazul de față mama lui Mitoșeru (Camelia Mitoșeru), care e la pământ – după cum afirmă în dese rânduri. Nu își poate reveni ușor, divorțul fiului ei a întristat-o profund și nimic nu a putut să o oprească în a mărturisi presei, direct: „Sunt foarte afectată și tristă!”. Desigur, televiziunile au sesizat imediat sinceritatea ei și au invitat-o să își spună oful. Astfel, Camelia nu pregetă să vorbească despre separarea dintre cei doi, despre cum vede ea lucrurile și că mai speră la o împăcare. Părerea ei fiind aceea că cei doi încă se mai iubesc…

Oricum ar fi, anul 2019 a fost marcat de divorțuri - un fel de flagel monden, de care, iată, nu a scăpat nici Mitoșeru. Ca să o cităm pe mama cu pricina, “aşa o fi soarta, că fiecare avem o soartă”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-07Parerea ta...

ANONIM
07 Ian 2020

Ca este o babă....boită
ANONIM
07 Ian 2020

Ca este o babă....boită
SCHIMB
07 Ian 2020

O baba matroana , nascatosre de fetus animalic brontozaur . Cind a facut accidentul cu fata aia si a omorito . A puso pe ea la volan si a dat vina pe mort
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz