2020-06-02 05:05

De ce nu mai intră NIMENI în casă la Alexandru Arșinel

 |  22:19
De ce nu mai intră NIMENI în casă la Alexandru Arșinel

Îndrăgitul actor Alexandru Arșinel suferă de diabet, afecțiune încadrată ca fiind cu grad mare de risc în această perioadă de pandemie. Un motiv în plus de a se izola la domiciliu împreună cu soția sa.

Și de a nu primi pe nimeni în vizită. Copiii actorului sunt cei care vin și lasă cumpărăturile la ușă, fără a le trece pragul și pentru a preveni orice pericol al infecției cu coronavirus: „Fac parte dintr-o familie numeroasă, am doi băieţi, două nurori care aleargă pentru noi, plus doamna din casă care se ocupă de soţia mea. Facem aprovizionarea o dată pe săptămână, iar cumpărăturile sunt lăsate la uşă. De două săptămâni nu mai intră nimeni la noi în casă. Să stai în casă, în vremurile astea, chiar nu mai e o copilărie, ci un lucru pe care trebuie să îl iei în serios, pentru că viaţa e foarte importantă acum, atât cât o avem. Mâncăm şi cumpărăm la fel ca înainte. Mai o mămăliguţă cu lapte, un grătar, un peşte. Noi avem multe conserve de bulion încă de vara trecută. Sora mea de la Dolhasca ne-a trimis tot felul de dulceţuri gustoase. Din păcate, trebuie să am grijă la dulciuri, din cauza diabetului”, a declarat Alexandru Arșinel potrivit Click.

“Merg la a doua mea casă”

Alexandru Arșinel este, totuși, nevoit să iasă din casă o dată pe săptămână pentru a merge la Teatrul de Revistă să se asigure că totul este în ordine: „Ies o dată pe săptămână din casă şi merg la a doua mea casă, pentru că aşa pot să-i spun Teatrului de Revistă, unde activăm de 50 de ani. Chiar sâmbăta asta am fost, fac cu schimbul cu Vasile Muraru. Când poate el, merge el, când pot eu, mă deplasez eu. Nu e mare lucru de făcut, dar mai sunt oameni care au grijă de una, alta pe acolo, mici chestii tehnice ca să zic aşa. Nu sunt esenţiale, dar e vorba de ataşament. E ca şi cum ar trebui să uzi o floare”, a mai spus actorul, potrivit sursei citate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-07Parerea ta...

EPOCA DE AUR
07 Apr 2020

Am niște șervete umede puse in dos , la colecție .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine