2020-08-08 04:15

De ce nu s-a căsătorit Raed Arafat

 |  18:21
De ce nu s-a căsătorit Raed Arafat

Celebru în ţara noastră de ani buni, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, părintele sistemului de urgenţă din România, Raed Arafat nu a lăsat să se afle niciodată nimic despre viaţa sa personală.

Ei, bine, prietenul din tinereţe al lui Raed Arafat, Wargha Enayati, a povestit la emisiunea Andreei Esca de la Europa FM cum era sirianul în tinereţe şi de ce nu s-a căsătorit niciodată decât „cu munca sa”.

 „Ne știm de 30 de ani, am fost studenți, eu venind din Germania. S-a creat un grup de prieteni foarte apropiați, suntem prieteni și acum. Am stat împreună în același camin, la Cluj, în căminul B13”, a povestit Enayati la Europa FM. „Pot să vă spun că profesional, din păcate, era la fel de nebun ca și acum”, a adăugat prietenul lui Arafat.

Wargha Enayati a vorbit despre un incident care prevestea viața pe care urma să o aleagă Arafat. „Mama mea venea din Germania să mă viziteze, iar noi deja eram ca o familie. La un moment dat, Raed a fost dat afară din Cluj și a fost trimis la Târgu Mureș. Mama a zis: «trebuie să vorbim cu Raed, nu se mai poate! Trebuie să se căsătorească. Mama lui nu e aici și trebuie să avem grijă de el». I-am zis: «Ok, mamă, încearcă!». Și am lăsat-o trei zile la Târgu-Mureș, cu Raed. Când m-am întors, mi-a zis: «Wargha, și dacă vrea să se căsătorească, te rog din tot sufletul, și-l rog și pe Raed, să nu o facă, pentru că viața lui e o nebunie!». Era zi și noapte cu telefoanele în jurul lui...”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz